Blandat

Vilka IDIOTER!!!!

Alltså jag blir bara så djävla trött o irriterad på vissa människor. Som försöker att lura av människor dom sakerna som man försöker att sälja, blir bara så trött.

Jag försöker ju sälj lte grejor på Blocket o hade oxo innan annonser på Tradera, som jag tog bort eftersom du förnyade dom UTAN att fråga om man vill det.

I alla fall så e det idioter som tror att man skickar i väg det man vill sälja till någon man inte känner eller vet vem det e bara för att dom SKRIVER att dom ska betala……

Nu har jag haft 2 st sådana o jag fattar inte att dom tror att man e så dum. Dom skriver att det går inte att få ut pengarna förrän dom har fått shipping nummert DÅ ska det överföras till ens konto. Tror dom man e helt djävla korkad???????

Näää den gick inte med mig inte. Blir bara så förbannad att dom ens försöker, tycker synd om dom som verkligen går på detta.

Om det nu e någon som e intresserad av det jag säljer så kan ni kolla på ringarna här o skorna, stövlarna, alltid kul om någon man känner som köper dom ju.

Så vad händer i dag annars då, inte ett skit. Skulle ha kört o levererat men blir att jag får köra en levarans imorgon i stället för min älskling kommer hit o ska kolla på en axel o har inga nycklar.

Får se om det blir att köra till IKEA i dag i stället, tvivlar ju på det. Mådde bara så otroligt dåligt  i går så det blev inget då, annars bara MÅSTE jag göra det imorgon eftermiddag, men ska se i dag.

Just nu e jag bara så otroligt hungrig har ju bara ätigt knäckebröd hela djävla dagen o det blir man ju inte direkt mätt på, så det blir hem o ta en macka o sen e det ORDENTLIG mat som gäller i kväll! det e bara et MÅSTE!

Fan vad snee jag blir på dessa idioter som försöker lura en, hatar det verkligen….Det e bara såå störigt, men ska försöka att släppa det nu o gå ut o ta upp sista badet för idag o snart kommer min älskade hit.

Ska bli mysigt o bara springa in i hans famn….

Ni får ha det så jätte bra mina kära läsare o vänner o ha det så bra så länge för det ska jag absolut försöka att ha….

Människor är som pusselbitar – det finns alltid två som passar ihop.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.