H.E.L.G,  Jobbet,  L.O.V.E

Fredag…JAAAAAAAA!

Gud så underbart att det e fredag nu o att man e ledig imorgon. Visst jag älskar mitt jobb, VERKLIGEN: Men att slippa gå upp kl 05.45 e bara såååå underbart att slippa…..( även om jag inte kommer ur sängen förrän kl 06.10 )

I dag så ÅTER IGEN så vaknade jag med huvudvärk, e bara sååå trött på det. Men i dag har den inte släppt ännu……..*ggrrrrrrrr* Så irri det e! Men HOPPAS verkligen att den släpper snart…hmm…

Så vad händer annars i dag då? Inte sååå jätte mycket. Ska o hämta min kära omr o köra ut en runda på Famillia så hon kommer ut litta o sen e det hem o mysa med min älskade underbara man, snacka om att man längtar.

Nu ska jag ta o köra en liten leverans o sen ska jag hämta min kära mor.

Ni får ha det så jätte bra mina kära läsare o ha det så underbart i helgen. Hoppas att solen kommer lysa på er o att ni får en underbart o vårig helg. För det VET jag att jag kommer att ha….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.