H.E.L.G,  L.O.V.E,  Väder o vind

T.G.I.F!

Ja det e faktiskt det enda jag säger, tack o lov! Såååå jag har längtat denna veckan efter just denna dagen. Ikväll får jag ha min älskling i fred.YES!

Låter nästan som om  att jag aldrig har honom för mig själv, men det har jag ju, men det har varit mycket denna veckan bara, o nu e det mys fredag som gäller.

Han skulle egntligen ha kört till klubben men han dit i morgon i stället så i kväll e han MIN!!!!!! Snacka om det ska bli nice, om det nu e så att jag har sådan tur o få han för mig själv…….hahahaha

Får väl se vad kvällen har att bjuda på o natten…..*fniss*…

Såååå sjukt halt det var i morse när jag kom uto skrapa rutorna fick man oxo, inte alls kul. Sen var det ju snor halt på vägarna oxo så det blev verkligen att köra riktigt sakta in till jobb i morse..

Vad händer annars i dag då? Jo jobba någon timme till, sen o sola o sen en runda till Överskottsbolaget o handla rengöringsmedel. Kanske blir det en lite runda in om IKEA om jag orkar, annars bara hem sen o mysa med min älskade….

Kanske, kanske, kanske blir det en lite runda om Famillia o tar en snabb fika med Cilla om hon inte får vara på jobbet allt för länge…..

Helgen bjuder inte på så mycket, förutom städning i morgon lördag o sen på söndag mega mys hela dagen…..Inget speciellt faktiskt.

Ni mina kära läsare få ha det så jätte bra o njut så mycket ni kan nu när ni e lediga, för det ska minsann jag göra o skönt attans kommer dett bli….

Hur rik man än är, kan man aldrig äta sig mer än mätt.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.