Hälsa,  Jobbet,  Sjukdom,  Väder o vind

Darkmoon o Vara tacksam…

 

Ja det e det i dag kl 13.09, vet inte riktigt om det e just därför jag mår så kasst som jag gör just nu.

Har sjukt otroligt makalöst ont i huvud o nacke o vet snart inte vart jag ska ta vägen om det inte släpper.

Ögar rinner o jag ser mega suddigt med det i dag, men det har troligtvis med huvudvärken o göra.

Sen kan det ju ha o göra att jag mår som jag gör för att jag just grät mig till sömns igår för en sak som hände, o en mega ångest som kommer VARJE månads slut.

Mycket mer tänker jag inte säga, men som sagt det har nog med dom många tårarna som föll igår, o sen att det känns som om att det e mitt fel att det blivit så här.

Hade jag inte fått tumören så hade det inte varit så här varje månad, o allt hade säkert varit bra. Jag mår bara jätte kasst att känns sån skuld.

Men det verkar som om att det e ingen som helst som kan förstå det, vilket gör det såååå mycket jobbigare.

Nu ska jag inte gnälla om det mer, för det e det ju vissa som tycker att jag gör, just gnäller.

Jag tycker ju faktiskt att jag har lite rätt till det, jag har faktiskt en tumör i huvet!!!!

Vad har annars hänt då: Inte speciellt mycket, jätte lugn helg vi eller rättare sagt Kent började att städa ur gardroben där nere, vilket VERKLIGEN behövdes.

Nu e där verkligen kanon fint o vi har sagt att vi ska ta gardroben där uppe o tvättstugan nu i helgen, men vi får väl se hur det blir.

Vi e lika bra på att säga att det ska göras den det o den det andra, men blir det gjort…NOPP!

Det e vi i ett nötskal, men annars kommer det bara inte bli gjort om vi inte hjälps åt, för jag orkar inte det själv, så e det bara!

Men vi har ju bestämmt att vi ska hjälpas åt, så vi håller tummarna i helgen!!!

Ja vad tusan ska man skriva om nu då?

Inte en enaste aning faktiskt, känner att kansk huvudvärken kan börja släppa nu, i alla fall lite.

Förhoppningsvis e det koffin tabletten som börjar verka eller så e det den stora latten som jag försöker hälla i mig så fort jag bara kan.

Nu så känns det som om den börjar försvinna, hoppas kan man ju alltid !!!

I alla fall så har man ju betalt räkningarna i dag o sen blev det ju inte mycket kvar av dom pengarna, men det blir det ju inte någon månad heller tycker jag….

Men det e ju bara pengar, det finns såååå mycket bättre o viktigare saker än just pengar. Det e verkligen inte alls allt.

Hälsan e verkligen så mycket mera värt! Det e ju en sak som JAG verkligen har fått erfara o inte på något trevligt sätt heller, det kan man ju inte påstå precis…

Men som jag har skrivit innan i andra inlägg så anser jag att allt som händer en har en mening, vad just en tumör i huvet kan ha för betydelse o mening.

Det e något jag INTE HAR RIKTIGT FÖRSTÅTT ännu, men det kommer väl.

Kanske har det med att göra att man ska ta vara på den tiden man har o inte slösa bort sina dagar o timmar man har, utan verkligen ta vara på dom.

Att ta vara på SIG SJÄLV, försöka göra det bästa av situationen man har o inte gå o vara negativ o pessemistig mot allt o alla.

Göra varje dag till den bästa som det bara går, ta vara på solskenet, njuta av den nya dagen som har grytt.

Bara helt enkelt vara glad att man lever o kan andas FRISK luft. Vara tacksam för att man har det så bra som man har det.

Vara glad o tacksam för att man är älskad o omtyckt för den man är.

Vara glad för att man är frisk o inte har någon livshotande sjukdom.

Helt enkelt bara se sig omkring o verkligen SE det man har o vara glad för det o se sig i speglen o verkligen tycka om det man ser.

Att man känner efter hur man verkligen mår o hur mycket kärlek man har omkring sig, o hur fint man faktiskt bor.

Kanske har man inte pengar i massor över varje månad men man har i alla fall så man kan betala sina räkningar o sen ha lite över.

Bara vara tacksam att man har ett jobb o att man faktiskt KAN jobba.

Bara det e ju något man VERKLIGEN ska vara tacksam för.

Men framför allt, vara tacksam för att man lever där man gör o har det så bra man har det. Bara det räcker att vara tacksam för.

Det e så många som bara längtar o sucktar efter att ha det bättre, utan att egentligen verkligen uppskatta det dom REDAN har.

Varför hela tiden försöka få det bästa o det som kostar mest? Varför inte bara vara glad o tacksam att vi kan andas frisk luft.

Se solen gå upp varje morgon, vara glada för det vi redan har helt enkelt.

Det finns såååå mycket människor på denna jord som har det mycket sämre än vi ha det.

Så attans djup jag blev då….hahahaha…. Ja det jag vill komma fram till e nog bara det att man ska vara tacksam för det man har o hur man e, helt enkelt!

Det skadar inte att stanna upp o bara vara i nuet helt enkelt o bara se sig om o känna o tänka hur man VERKLIGEN har det.

 

Stanna upp, andas,

 

leva i nuet

 

och

 

se sig om vart man e i livet!!!

 

Så nuhar jag VERKLIGEN fått skriva av mig o det känns bara sååå skönt. Speciellt när det man skriver om verkligen får en att tänka till.

Jag har själv inte varit så tacksam o stannat upp direkt, men det kommer jag ABSOLUT göra nu. Bara ta ett djupt andetag o se mig om…

Det e sååå mycket jag e tacksam för o som jag så lätt glömmer bort, för allt det negativa tar överhand, men det e slut med det NU!

Nu ska jag ta o gå ut med min älskade fina vovve Attila o kasta lite boll med honom o verkligen NJUTA av solens strålat o ANDAS in stunden…

Ta hand om er mina läsare o jag haoppas verkligen jag har sått ett litet frö i hur jag tänker, eller i alla fall fått er att tänka till lite….

Annars ta o gör det, det skadar INTE, tro mig. Ha det nu så bra o ta vara på att ni kan andas själva o bara lev i nuet….

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.