Hälsa,  Sjukdom,  Väder o vind

Litta nytt o Norrsken…

Sååå nice att ha lite annorlunda utseende nu på bloggen, RIKTIGT NICE! Efter många fixande o trixande med färger bakgrunder o sånt. Men jag lyckades till slut!!!! o bra blev det allt!

Så åter till min lilla dag då. Det var ju så att jag satt uppe o pillade med datan till ca kl 04.03 i går o sen hann jag inte träffa kudden, förrän det var middag… Men blev ju ändå en 7 – 8 timmar, tack o lov.

Första natten jag sover HELA natten på ca 3 veckor utan att hosta o få smått panik, gottigt värre var det allt. Sååå nice o få sova ut ordentligt någon gång.

Sen hann jag bara upp o sen var det iväg in till stan för att hjälpa min kära mor med datan o lära henne litta. Stannade kvar ett tag hos dom o snackade litta skit.

Blev en del ärenden, men inte allt som jag tänkt. Har sjukt jobbiga spänningar i tinningen ibland o det gör bara såååå ont. men det måste ha o göra med att dom varit där inne o rotat o slipat o hatt sig.

Man får ju tänka att det e ju inte ens 6 månader sedan o det kommer ta lååååång tid innan jag e riktigt frisk o helt läkt. Men operationen e i alla fall gjord o det e det som e huvudsaken….

Ja det hära med att man kanske kunde få se Norrsken ända här nere i Skåne, e nog litta att ta i…. I alla fall inte här i mysiga Mörarp.

Det ända jag ser nu när jag tittar ut mitt i natten e den otroligt vackra starka månen som lyser med all sin magiska kraft, underbart att se o känna.

Tror nog att det e lite för långt söder ut för att vi ska kunna se det, även om det är riktigt kraftiga solstormar just nu. Men kanske någon har lyckats se, jag skulle sååå jätte gärna vilja se det, men men.

Nu tror jag allt att jag ska ta o gå o lägga mig i tid i dag så jag kan komma upp litta tidigare i morgon OM jag nu får sova inatt så klart.

Men jag känner redan mig mycket bättre så vi får hoppas att det håller i sig nu o det inte går tillbaka igen. Har ju en make som ligger o e riktigt sjuk nu.

Nää ni får ha det så jätte bra o sköt om er o ha det så absolut bra som ni bara kan, jag ska det i alla fall. Ta hand om er o era kära o tiden ni har, den e sååå mycket mer värdefull än ni tror, tro mig!

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.