Sjukdom,  Vänner

Kaffe o gamla själar….

Det e något jag inte riktigt kan vara uatn nu mera, just KAFFE!

Gott e det o litta pigg blir man allt, vilket e sååå skönt!

Sen e det bra oxo när man har huvudvärk att hjälpa till att tabletterna funkar litta bättre.

Ja det e ju kallat för livets dryck o det e det ju faktiskt oxo om man tänker efter, dom flesta av oss kan ju inte vara utan det…hahahaha

Men faktiskt så funkar den super bra som just hjälp till tabletter.

Det har jag märkt nu när jag har legat med MEGA migrän i 4 dagar, fyyy vad hemskt det varit.

Men litta kaffe o värktabletter så känns det bättre, otroligt nog! Tack o lov nu så kan jag sitta i soffan o surfa litta o just oxo blogga.

Denna omgången har bara varit sååå hemsk att jag ska söka för det när jag väl fått pengar, nästa vecka. Måste fixa till detta så det inte har med ögat o tumör skiten o göra.

Idag så har jag haft en god gammal vän på besök här, hon ska ha naglar till sitt bröllop o han har aldrig haft tippar innan. Idag så kom hon o hade filat ner en tipp alldelles för långt så vi bytte den.

Nästa vecka ska dom dekoreras o då gäller det att man får till det attans bra, hon har alltid skött mitt hår. Men dom senaste 15 åren har vi inte haft så mycket kontakt. Ingen alls faktiskt!

Men för några veckor sedan så ringde hon mig o ville ha naglar. Det var mitt i att jag mådde som sämst o hade det som jobbigast, men nu har hon i alla fall o hoan säger att ho e FAST!….hahahaha

Hon e en av dom vänner na som vi behöver inte ses på år o ändå när vi ses så känns det som att det var i går vi träffades, även om det som sagt gått år…..Undrbart e det!

Det e inte många sånna människor jag har i mitt liv men hon e en av dom o nog den jag känner så starkast för o jag vet att hon känner detsamma för mig, vilket e sååå underbart!

Tror det e så med gamla själar, vi dras tillvarandra, för det finns inte så många av oss kvar här…..

Ja jag vet nu lät det som att jag e 100 år o tror att jag e såååå speciell-

Men det e jag ju, det e vi alla. Ingen e den andra lik, vi har alla olika egenskaper o olika tycken o smak o tankar o inställnigar.

Vi ÄR ALL UNIKA o speciella, mer än vi kan tro.

Ja nu blev jag djup ibland men vissa saker i mitt liv bara VET jag o det med gamla själar o att jag e en galam sådan, det bara vet o känner jag.

Jag vet att jag varit här flera gånger o levt många liv, vilket jag e tacksam för.

Jag vet oxo att det e många som e så kallade nya här o ni förstår inte alls vad jag menar, men det kommer ni att göra, när ni varit här tillräckligt många gånger.

Så nu har jag varit djup nog o e bara sååå trött som man brukar bli efter en migrän attack som varar i 4 dagar—-hemskt e det o trött som fan e jag…

Ni får ha det såbra ni bara kan o sköt om er o ta vara på den tiden ni har tillsammans med era nära o kära….tiden ni har kommer aldrig igen, tro mig…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.