L.O.V.E,  Vänner

Verkligen kärlekens dag…..

Happy-Valentines-Day-2014-Best-Wishes-SMS-Messages-in-MarathiJa det e ju just det idag, kärlekens dag, Alla hjärtans dag…..

Ingen jätte viktig dag men ändå lite speciell.

Även om allt e som det e o jag e ensam så mår jag ändå såååå otroligt bra, helt underbart.

Så bra som jag mår nu har jag inte gjort på så ofantligt många år.

TACK ännu en gång Cissi o Isabell att ni fick mig att ta tag i The Secret….. Tack tack tack….Det e mycket tack vare er att jag mår så bra som jag gör…..

Men det roligaste med just idag när annars dom flesta singlar mår dåligt just för att dom inte har någon, mår jag bara bra.

Jag tog o taggade mina kära vänner på Fb bara för att visa att jag tänker på dom, o gud i himmelen så mycket jag fick tillbaka. Aldrig har jag blivit så glad för kommentarer.

Förstår verkligen idag hur många som verkligen bryr sig om mig, jag e sååå glad o tacksam att jag har dessa människorna i mitt liv.

Konstigt första året jag e ensam det e det året jag känner mest kärlek….helt otroligt underbart e det…..

Men o mer kommer jag tillbaka till den människan o personen jag var innan o det e sååå mycket tack vare mina vänner, speciellt den som alltid finns där……

Riina….

Vad skulle jag gjort utan dig sötnos? Tack från botten av mitt hjärta o själ att du alltid finns där för mig….. Kramar i miljoner från mig till dig…..

Nu ska jag ta o gå ut en runda i den fina vår solen  o njuta av solens strålar o värme. Jag önskar er alla en riktigt bra, trevlig o underbar alla hjäetans dag.

Jag kommer med all säkerhet att tillbringa min i min mysiga soffa med min lille vovve. Vilket jag e sååå ok med, inte mig alls emot……..men man vet ju aldrig vad som kan hända…he he….

Kramar i massor på er alla mina kära läsare o ha en underbar dag, för det ska jag ha…..

grön

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.