Insikt,  Vänner

Vad är en bal på slottet……

ljungJust nu så mår jag inte så bra. Jag har varit stark o hjälpte en del av mina vänner o försökt att vara stöttande för dom.

Lyssnat, gett råd o försökt att finna lösningar.

Jag har även varit där för ett par stycken som brytigt upp eller tagit en paus. Jag har helt enkelt lyssnat mycket på negativa tankar o känslor.

Försökt att vara stark o ge bra o rätt råd, helt enkelt vara en vän som bryr sig o finns där så som dom finns där för mig när jag mår dåligt….

Men i dag tog allt slut, jag ar gjort något fel mot en av dom som står mig närmast o det river i mitt hjärta att jag sårat henne, dock förstår jag inte hur jag gjort det.

Jag hade möjlighet, trodde jag, att gå på en bal, först gången i hela mitt liv o jag var sååå otroligt glad för detta. Hon var underbar att boka o betala hotellet o allt var frid o fröjd.

Sen börjar allt klabba. Han som skulle vara min date som oxo skulle betala min biljett, hör inte av sig, han svarar inte på sms eller något.

Jag har inte en s till mat denna månaden varken till mig eller Attilla så jag har verkligen inte råd att betala den själv. Så fort jag kan så meddelar jag detta och min älskade vän blir så klart besviken.

Det absolut sista jag vill i detta är att såra någon o speciellt inte dessa underbara vännerna.

Jag förstår det absolut, jag jag kan ju inte hjälpa detta, jag har inga som helst pengar, jag har inte till min medicin MP900182645heller så här denna månaden ska bli vet jag inte.

Jag vill inget hellre än att åka på denna balen, det hade varit sååå underbart o kul…

Men nu i alla fall så har han som ville bjuda mig, han har hört av sig o e på. I 3 dagar har jag ringt runt över allt till vänner o skrivit mail o försökt att få tag i två platser upp till Norrköping så vi kommer upp.

Tyvärr kan jag inte köra eftersom min bil inte e som den ska, motorlampan lyser ibland o jag har absolut inte råd att lämna in den o vågar inte köra så långt med den.

Stannar den eller går sönder så får den ju stå kvar där uppe o jag behöver verkligen bilen.

Men i alla fall, som sagt jag har i alla fall nu NÄSTAN fått tag i just två platser upp och ner. Hade det bara varit jag så hade jag haft en plats, men min lilla söta vänninna ska ju oxo med.

Nu e det bara det att hon vill inte ens prata med mig, nu har jag ju fixat allt, men hon vill inte ens veta av mig.

Så idag blev det bara för mycket, allt brast. Jag har varit stark för 4 st nu ett tag o orkar inte mer, jag behövde hjälp helt enkelt.

För dessa mina vänner dom tycker nog bara att jag e svag att jag inte orkar finnas där för dom. Men dom tänker nog inte på att det e fler håll som jag bara fått negativt från, o inte lite heller.

Mycket tårat o hopplöshet o rent ut sagt negativt, jag orkar inte stå emot mer, jag faller….

……..o faller HÅRT!

Normalt sätt så tar jag 1 st magnesium tablett om dagen men i dag har jag tagit 6 st, detta ska jag klara…..

Jag ger inte upp, dessa töserna e så viktiga för mig o jag vill verkligen inte att det går så långt att vi blir ovänner.

Dom e så ofantligt nära mitt hjärta, men jag kan inte heller tvinga mig på dom, vill dom gå en annan väg så får dom ju göra det.

Då e det helt enkelt inte meningen….o det krossar mitt hjärta om jag mister dessa…..

Men allt har en mening även om man inte förstår det just nu, men jag trodde att dessa skulle finnas i mitt liv för all framtid, jag vill inget annat….

Jag kan inget annat göra just nu, för jag vet inte vad jag gjort för fel o det skär i själen på mig……

8

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.