Bilder,  Väder o vind

Bilen på lagning o inga kanelbullar…

Ja då sitter man här i Åstorp igen o väntar på min stackars bil, som inte gick genom besiktningen.

O så klart har jag snällaste vännen som hjälper mig, så ska ni fixa era bilar så kom hit, han har bra priser o är super duktig.

Bara klicka på länkan under eller jag menar bilden så kommer ni till hans hemsida o kan beställa tid….

3333

Ja vad har annars hänt i mitt liv på sistonde? Inte speciellt mycket tyvärr. Det har varit en del silverrävar, kattungar o en hel del kaffe drickande hos kära vänner i närheten av landskrona.

Ja sedan har jag ju fått en anmälan på mig från någon i min omgivning att jag inte sköter min älskade vovve som jag ska. Att jag inte går ut m honom som man ska o att han har bölder o är sjuk.

  1. Jag går ut m honom 2-4 ggr om dagen. och åker till Bruses skog 1-2 ggr i veckan o går långa rundor. Det e bara det att jag inte lägger ut det på Fb så fort jag gör något m honom.
  2. Han har inte bölder i pannan som vissa tror, det e talgkörtlar som reagerar så. Varför vet jag inte men enligt den veterinär jag pratat med för många år sedan så är det inget farligt. Det e snarare väldigt vanligt hos schäfrar.

attilaSå nej jag misssköter inte min hund, jag är väldigt väldigt noga med att han ska må bra o att han har det bra.

Detta vet alla mina vänner o dom som verkligen känner mig.

Dom ville i alla fall ha bilder på honom, vilket dom fick samma dag o jag ringde även upp dom o pratade med dom, 2 min efter att jag hade läst brevet.

Dom vet oxo att jag till o med tackar ner till fester, festivaler o liknande just för att jag inte kan lämna honom ensam för mycket eller för länge…..

Ja annars har ju inte så mycket hänt faktiskt.

Men nu har ni en liten uppdatering på hur det hela ligger till. Jag får väl ta o skärpa mig med inläggen, för det var ju en tid sedan sist….hmm…

Ni får ha det så super bra mina kära läsare o sköt om er, för nu kanske jag hinner till bilprovningen o kan ombesiktiga min lille bil.

Ha en underbara dag o njut av dagen, även om det regnar o e lite småkasst väder….

6

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.