B.D.S.M,  Blandat,  H.E.L.G,  Hälsa,  Insikt,  L.O.V.E,  Positivt,  Vänner

Mobil-liv o Fakebook…..

Ja då var det väl dags nu. Det var ju ett tag sedan jag faktiskt bloggade. illa ja jag vet men det har varit för mycket skit i mitt liv nu ett tag så jag har bara inte orkat.

Detta inlägget har jag börjat o slutat med nu ca 5 ggr….. hahah helt otroligt illa. Jag som innan skrev ett inlägg om dagen.

Men då hade jag ett jobb som jag satt o väntade på en massa saker så då fanns det ju tid…. Egentligen så skulle det då ju vara så att NU borde jag ju ha ännu mer tid till att skriva, men nääääää.

Nu e det snarare så att jag inte kommer till skott, just för att jag inte sitter alls framför datorn tyvärr. Jag märker mer o mer att jag blir allt mer anti datorer, mobiltelefoner o framför allt Fakebook…..

Gud i himmelen så trött jag e på alla dessa statusar som folk bara skryter, ljuger eller mest bara stör sig på en massa saker.

Jag känner allt mer att jag har faktiskt ett liv utanför all denna elektronik. Ett liv som går ut på mer än att bara sitta böjd över en jävla telefon eller dator.

Ja visst jag tar en del bilder med mobilen dagligen ibland. Men jag gör det inte för att skryta eller för att få någon att bli förtröden på mitt liv. För det e verkligen inte ett liv att vara just förtröden över.

Tro mig jag har det inte så jätte bra även om det kanske verkar så. Ja jag har en man som älskar mig o ja jag har tak över huvudet, men det e oxo allt. Pengar finns det knappast mycket av, men för mig e det inte viktigt heller.

Visst underlättar det men det e verkligen inte allt. Måste jag någon gång välja mellan kärlek o pengar så blir det kärlek utan att ens blinka….

Men man säger ju oftast att antingen har men hälsan eller så har man pengarna, o då väljer jag hälsan alla gånger, det e något jag har hört sedan jag var liten, tror det e ett talesätt eller någon sånt.

I alla fall så e jag bara så trött på att alla e så inne i sina telefoner o inte tittar upp o ser allt vackert runt omkring sig. Dom missar intryck och så mycket annat, just för att man kan ju missa något på Fb eller liknande.

E det bättre att man missa livet runt om en i stället???

Näää jag har faktiskt tagit en paus från Fb nu ett par dagar o det e faktiskt skönt, slippa se allt skit o skryt o liknande, men ska starta upp det nu i helgen igen, men ska väl erkänna att det faktiskt e lite motvilligt….

Så ni som tror at jag har blockat er, så e det verkligen inte, jag behövde bara en paus från allt……

Men nog om allt sånt skit.

Vi har ju fått en kull kattungar o det var ju verkligen INTE planerat, vi har ju konstaterat att p-piller för katter hjälper inte!!!! Men det e bara såååå underbart…..jag bara älskar det även om det blir jobb så e det sååå värt det.

( Gud så skönt det e att skriva av sig lite….. )

Det finns såååå mycket som jag skulle vilja o behöva skriva om men det får bli i kommande inlägg. Om jag nu kan få tummarna loss till att skriva mer sen efter detta inlägget, men dt kommer säkert att gå…..hehehe…..

Men helgen ser jag verkligen fram emot.

Ikväll ska vi till ett par mycket goda vänner på par middag ”Stek med lek” och imorgon ska vi på fest med en twist, kinkyfest alltså…..det ska bli sååå kul både i kväll o på lördag.

Det som e det bästa e att vi får träffa detta par både i kväll o på lördag, o inte nog med det. Dom var hos oss i går oxo eftersom Dr Snuggels (P) behövde Proffessor Baltasars (PG) hjälp med en sak….som sagt ska bli super kul.

Så nu står det still igen….hahahaha…..

Nja kanske de tid att avsluta detta lilla inlägg o kanske börja fila på nästa istället…. som sagt har mycket som jag vill o känner för att skriva om…

Ha det nu så bra mina kära läsare, även om jag vet att ni nog inte e så många längre…..Ta hand om varandra o lev inte i era mobiler utan lev livet istället o njut….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.