Blandat,  Bröllop,  Hälsa,  L.O.V.E,  Positivt,  Vänner

Möhippa o tankar kring den…

Ja som nog en del av er har märkt så ska jag till o gifta mig igen….

Men denna gången e det på riktigt, dom andra var mer repetitioner….hehe.

I alla fall så det verkar som att jag faktisk kommer att få en möhippa denna gången, förra gången så har jag nog inte haft tillräckligt bra vänner som velat göra det för mig.

Men nu har jag….tydligen…. *ler ifrån hjärtat*

( Bilden här bredvid, så hade man ju kunnat önska att det blev, men åter igen tyvärr e det bara sånt som händer på film )

Frågan e bara den, hur i tusan kommer den att se ut???!!!!!

Jag menar med min sjukdomsbild som Horton, leder som strejkar o en del ångest när det e som minst lämpligt….hmmm. Men framför allt så tänker jag på att dricka något e ju inte direkt något som går.

Risken e ju oxo att den blir bara sååå tråkig, jag e ju knappast någon som direkt gillar att stå i centrum, så vidare jag inte står på scenen o dansar, men det var ju oxo 100 år sedan…..

Sen e ju oxo jag sådan att jag har inte så många vänner på det viset, jag har få men väldigt goda o nära vänner.

O visst kan man göra saker utan att dricka, men visst det e ju oxo desto roligare med, i alla fall lite… Jag känner väl mer att jag kan slappna av lite o ångest demonen håller sig mest borta då. ( Zinfandel vin e ett måste, eller rom…*blink blink*

Men vi får väl se vad som händer om det nu händer något. Jag har varit väldigt tydlig att några förnedrings grejor ( sälja kyssar eller kondomer eller annat sånt glött ) gör jag bara inte, jag e för gammal för sånt o supa e inget jag kan göra heller, då det äventyrar min hälsa.

En sak e i alla fall säker det jag kommer har mest problem med e just vad o vart vi ska åka, jag har ju så sjukt mycket kontrollbehov o behöver gärna dagar innan jag ska något ställa in mig på just vad jag ska göra, vilket e super jobbigt.

Men men jag får väl försöka att bara lite på mina underbara vänner, när o om det händer…..

Just nu så e det rätt så mycket som snurrar i skallen på mig som mat, tårta, dekorera lokalen, dryck o allt annat som hör bröllop till….

Jag kan knappt fatta det att jag ….VI ska gifta oss i en kyrka o dessutom en super mysig sådan som bara ligger någon km hemifrån oss…..<3

Nä nu ska jag krypa ner i soffan med min blivande make o slö titta på en film eller något o bara njuta av att ha just en famn att känna mig trygg i…. <3

Ha det så underbart alla underbara läsare…<3

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.