Blandat,  Hälsa,  Positivt,  Sjukdom,  Vänner

Smärtsam period….

Jag har en hel del att skriva om för det har hänt en del saker den sista tiden. Men just nu har jag en jätte svår o jobbig period med mycket migrän m.m.

Dom säger ju att Hortons migrän e självmords migränen o det kan jag verkligen förstå….. Fy vad jobbigt det e just nu….

Inte nog med att jag har just migrän, nerverna är inflammerade, förkylning sitter i kroppen o allt detta på en gång gör allt bara värre.

Inga tabletter hjälper o jag har ont 24/7….Tro mig, detta hade jag inte önskat på min värsta fiende ens, så jobbigt e detta.

För min del nu e det bara att försöka med just tabletter o genomlida denna period. Den kan vara 3 – 20 dagar o jag vet aldrig när den e slut o jag får vara utan smärta….

Just smärta dagligen e något jag har fått lära mig leva med. Det går inte en dag utan att jag skulle behöva riktigt starka tabletter, men det e bara att stå ut o kämpa vidare.

Som tur e så har jag migrän tabletter när det är för jobbigt, men något starkare har jag inte tyvärr. Min kropp strejkar allt mer o rasar allt mer för varje jobbe pass jag gör.

Men men inte mycket att göra, solen går upp även imorgon o då gryr en ny dag med nya möjligheter. Kanske blir morgondagen en dag med lite lite mindre smärta.

( Jag önskar att jag hade haft sånna tabletter som finns på bilden, då kanske jag hade kunnat vara smärt fri några timmar )

Kanske, det vet man inte men hoppet e det sista som lämnar mig. Jag överlevde en hjärntumör operation som kunde gått riktigt illa, o jag lever o andas……

Jag är så tacksam för mitt liv o för dom underbara vännerna jag har runt om mig, det e inte många men det är nära o väldigt kära vänner till mig som jag älskar väldigt mycket.

Nu ska jag ta o försöka ta någon tablett till o hoppas på att den kanske hjälper, o gör det inte det så kanske nästa gång jag tar……vi får se…..

Ni får ha det så underbart mina kära vänner så ses vi snart, antingen på stan eller på jobb, men sköt om er o njut av era liv, det e just detta ni har nu…..vem vet vad nästa blir…*blink*

Blessed Be…

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.