Blandat

Stopp i avloppet….o nytt år….

Ja för så e det ju, nu har vi ett helt år framför oss med bara möjligheter. Visst kommer det att bli motgångar oxo, men det hör ju livet till.

Jag ser det mest som möjligheter i alla fall, även om det lurar demoner o annat hemskt i många hörn o vråer, men men dom tar vi an när det e tid.

Ja jag vet att det lät både luddigt o flummigt, men det har ni väl lärt er att jag e väldans flummig….hahahaha……

Men ni ska bara höra hur kul vårat år slutade då…. hmmm.

Vi hade planerat att gå på en väldigt stor fest som var den 30 dec, vi hade sett fram emot denna festen lääääänge….

Under en tid hade vi haft lite stopp i vasken o i duschen, men vi tänkte inte så mycket på det. Det rann ju ner till slut ändå…..

Men i alla fatt Pege började att fixa med det på morgonen, i alla fall för att det blev allt mer o mer stopp….. Det gick så långt att han började o skruva sönder rören under diskbänken bara för att se om stoppet satt uppe i…

Det skulle han inte ha gjort….. Det sprutade ner honom helt o hållet o det luktade verkligen inte hallon, fy tusan så äckligt det var…..

Sen började det, vi fick dra fram diskmaskinen, plocka sönder skåp. Flytta ut grejor från skåpen, flytta tvättmaskin o torktumlare bara för att komma till…..

Pege försökte med ALLT! men det gick bara inte….. Efter vi hade hållt på från morgon tills kvällen, så var vi tvungna att ringa Avlopps jouren…..

Och så klart kunde dom inte komma direkt, nu var kl 18 o festen började kl 18-21 hade dom insläpp, men vi hoppades ändå….

I alla fall så när kl var 19 då kom han, dom höll på här ända till kl 22,30, då trodde vi att det hela var klart. Men nääääää då….

När Pege skulle hoppa in i duschen då höll han på att ställa sig i mer än 1 dm avlopps vatten. Det vattnet som dom pumpat in, för att få loss proppen, då hade det vattnet kommit upp i duschen i stället……

Så det blev att ringa honom i gen o snäll som han var så kom han igen….o denna gången höll dom på till kl 23,30 eller något. Då hade chansen för festen totalt försvunnit…..vi var sååååå besvikna.

Vi hade ju tackat ner till en del nyårs fester bara för att vi kände att det hade räckt med folk o träffa just på denna festen…..som vi nu missade….

Så nyår blev inte alls som vi hade tänkt oss…..men men, skit i det…. Vi myste attans ändå o jag bakade choklad foundant, som var sååååå sjukt god…..

Men ja ja det var slutet på det året o början var väl inte heller den bästa, men en liten storm ställde ju till det en del för oss, men det var inte så jätte farligt.

Nu ska jag gå o samla in dom små kattungarna, då dom varit ute i nästan 3 timmar här nere, den blir det myyyyys i soffan med min make o imorgon blir det allt litta bläck på oss bägge…..

Ta hand om er mina fina läsare o var rädda om era nära o kära……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.