Blandat,  Jobbet,  Kisar,  Positivt,  Vänner

Små sjuk kise…

Då var det dags igen…..känner bara för att skriva, får väl se vad det hela blir.

Mycket som e på g just nu i alla fall. Isis e dålig o har ett sår på tungan som gör att han dreglar o har svårt att äta.

Isis ”Issy”

Men han får smärtstillande o veterinärerna har honom under uppsikt. Jag åket dit ca varannan dag med honom så dom kan kolla honom.

Så i dag e det att vara hemma o imorgon e det dags igen att åka dit o kolla. Jag bara måste säga att dom är helt fantastiska med hur dom jobbar o hur omtänksamma dom e.

Jag till o med fick mat av dom så att han kunde så lite mjukare mat än vad han e van vid, helt otroligt snällt.

Så e ni ute efter en super duper bra veterinär så kan jag varmt rekommendera Erik Mörne i Asmuntorp, aldrig varit med om några så bra som dom är.

Vi får väl se hur det går med lilla Isis o vad dom säger imorgon, ska även ta med Dixi o kolla så hon e ok o klar för att kastreras även hon. För nu e det verkligen slut med kattungar i detta huset.

Annars e det väl inte jätte mycket som händer, dock tycker jag att detta räcker med stackars Isis, han e ju så glad i mat, men kan inte riktigt äta som han vill.

Men han e inte putt för det, utan e ute o härjar i trädgården ändå från o till, så det smärtstillande hjälper tack o lov. O pigg e han oxo så vi ska nog få ordning på honom oxo.

Snart så får vi byte av bredbands leverantör, det blir allt Comhem i stället, hoppas att det blir bättre än det vi har nu.

Vad har annars hänt? Nja inte mycket om jag tänker efter, jo en del men det e inget jag skriver här, risk att det bara blir fel annars.

Rögle, där e det bara 4 matcher kvar så som det ser ut nu, men vi får se kanske blir det mer. Bara älskar att jobba där, kollegorna e bara så underbara o kul har vi attans oxo PLUS att man har betalt under tiden.

Tydligen e det mycket ändringar på mitt andra tänkta jobb, så vi får väl se hur det blir där, jag bara hoppas att det ordnar sig o jag kan få vara där ännu en säsong, gillade verkligen att jobba även där.

Mina fina krokusar i trädgården

Så hoppas hoppas hoppas att det ordnar sig, jag kanske får ta o kontakta den chefen o kolla av hur landet ligger med det hela. Jag vill sååååå gärna vara kvar där.

Näää nu ska jag nog ta o leta upp lilla Isis o se vad han håller på med för hyss i trädgården, eller vart han nu e….hehe….

Sen blir det o njuta av solen ett tag o ta tag i tvätten en liten runda…..wiiiiiii….not!

Men bara det att jag bor i hus o har en fin trädgård o bor där jag bor, jag bara ÄLSKAR att bo här på landet, ja jag vet att jag e tjatig men det e ju sant ju!

Onsdag blir det en fika hos en god ny väninna som bara är såååå underbar o torsdag e det jobb. Fredag e det lung o ro o återhämtning o lördag e det jobb igen på fantastiska Rögle med goa vänner.

Ni får ha det fantastiskt i det fina vädret o njuuuut av livet o vad det ger er.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.