Blandat

Mycket skit men inga jävla koftor här inte…..

Detta kommer inte vara ett positivt inlägg alls, så vill du bara läsa något kul o upplyftande så kan jag bara råda dig att sluta redan nu.

Sen vill jag inte höra att jag har den dära djävla offerkoftan på heller.

Jag ventilerar o bearbetar genom att skriva av mig, jag ber INTE om att bli eller vara ett jävla offer. Så tror du det känner du verkligen inte mig….

Det e så mycket just nu att jag vet inte ens vart jag ska börja.

Jobbigt som attans e det i alla fall.

Det e vänner som e falska, vänner som bara utnyttjar. Vänner som bara hör av sig när dom ska ha något eller ha hjälp, för att dom e snåla o vill inte betala för hjälpen. Det är vänner som hugger en i ryggen så fort man vänder sig om. Det e vänner som snackar en massa skit o sen sådana som tar bort en från ens vän lista bara för att man inte ”passar” in längre.

Sen ovan på allt detta är det besvikelser, krossade förhoppningar, ångest, frustration, oro, sorg o andra ledsamheter OCH dålig ekonomi ovan på allt.

För JA det e jobbigt att bli gammal då ens kropp inte riktigt hänger med o börjar falla sönder allt mer o ändra sig på sätt man aldrig hade kunnat drömma om innan….både psykiskt o fysiskt…”suck”

Om det inte hade varit nog så början man bli gammal OCH sommaren börjar att ta slut, så just nu e det inte mycket som e bra tyvärr.

Eller jo lite bra finns det ju, men just nu så känns det mest kit tyvärr. Eller så e det bara idag det gör det o sen imorgon blir det bättre, vi får väl se.

Det hör ju till oxo att Horton har allt mer gjort besök nu så jag e rätt trött på att ha honom hängande över mig dag efter dag…..”suck”

Ja nu tänker du säkert att det e ju inte mycket positivt jag har i mitt liv. Nja jo det e jus faktiskt det, men visst e där mycket skit oxo. Men det har vi nog alla från o till i livet.

Får se nu, det positiva….hmmm.

 • Jag bor helt fantastiskt vackert.
 • Sommaren e inte riktigt slut ännu.
 • Jag har en man som verkligen älskar mig.
 • Jag har tre under bara kisar o en superfin vovve.
 • Jag har en mysig trädgård som jag bara älskar.
 • Jag har mat i kylskåpet.
 • Ett hus att bo i.
 • En säng att sova i.
 • En bil som startar OCH har en fungerande AC.
 • En systra mi som alltid finns där för mig <3
 • En kropp som nästan alltid funkar, trotts vissa små fel o skavanker.
 • En familj som betyder mycket för mig.
 • Snart drar Rögle igång o jag får litta mer jobb, och helt underbara kollegor o chefer.
 • Möjlighet att göra nya naglar varje månad om jag så vill.
 • Kunskap om mycket, allt o inget.
 • Kreativitet när det behövs.
 • O en förmåga att se, känna o förnimma saker många andra inte kan….

Jag skulle nog kunna fortsätta att skriva listan ännu längre men jag har lite annat o göra än att sitta här o skriva.

Men i alla fall så faktiskt så känns det bättre nu, sen om jag kommer att lägga ut detta inlägget eller om jag bara sparar det för mig själv, det får vi se.

I alla fall så e detta ett sätt för mig att få lite perspektiv, ett sätt att ta ett steg tillbaka o se hur det egentligen e.

En sak har jag i alla fall kommit fram till. Vill du ha något så fixa det själv, på vilket sätt du än gör det. Lita inte på att andra ska fixa det till dig, då blir du bara besviken.

Det e något jag verkligen lärt mig o kommit fram till. Så lita inte på andra, ordna själv o ta inte något förgivet heller. Tro inte att andra ska läsa dina tankar åter igen, du blir bara besviken.

O det som e viktigt för DIG se till att det finns i din omgivning, vare sig du fixar det själv eller låter någon annan göra det. Men lita inte på att andra gör det, fixa det själv, det e bara ett råd.

Ett råd jag själv kommer att följa…..

Så nu mår jag lite bättre så nu ska jag in o fixa till lite käk till mig o se om det finns något på dumburken o kolla på.

Tills det e dags att krypa till kojs o sedan möta morgondagen med ett försök att göra den dagen bättre än vad denna har varit.

Ni får ha det så bra o sköt om er, hoppas ni får en supernice kväll o en ännu bättre morgon dag, för det ska jag ha……UTAN EN JÄVLA OFFERKOFTA……hahahahahhahaha

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.