Blandat

Värk o undran…

Ja nu var det vääääldigt längesedan jag skrev något här.

O jag har sååå mycket att skriva om men har så svårt att komma till skott o få tummarna loss.

Idag e det inte så lätt att skriva eftersom jag har en värk som inte e från denna världen. Främst e det mina händer som inte funkar som dom ska.

Inte mycket alls som kommer att fixas i dag inte, men det e bara att lida genom dagen. Tyvärr har jag inget starkare än Panodil, så det får räcka, vilket det egentligen inte gör, men trolla kan jag ju inte.

Jag har en byrå ute i verkstaden som behöver målas, men det kommer inte att hända i dag inte. Har även annat o fixa men det går inte, inte en chans.

Jag har artros i lederna det har jag som diagnos, men hur det e nu det e frågan. För jag röntgades för snart 3 år sedan o nu e det 7 resor jävligare.

Men men jag ska inte klaga, ja jag har ont med det finns andra som har det värre. Men jag har det attans jobbigt i dag, o ja jag vet att jag gnäller, men känner bara att jag behöver det.

Näää nog om detta, vad har annars hänt hos mig då?

Inte så jätte mycket faktiskt, börjar sakta o säkert bli frisk, eller friskare i alla fall. Förkylningar som inte vill ge sig e bara såååå störigt o jobbigt.

Men nu äntligen så kanske denna kan ge sig, hoppas verkligen det i alla fall.

Annars har det väl inte heller hänt mer, tråkigt nog. Väldans fattiga månader framöver o jobb litta då o då.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får vara kvar på HIF i sommar, för det var så otroligt kul o jobba där, hoppas, hoppas, hoppas. Sen e det ju en inkomst oxo när väl mitt älskade Rögle har paus över sommaren.

Så nu har jag skrivit lite i alla fall, mycket mer blir det inte i dag för bara att skriva här e plågsamt. Jag bara måste ta tag i detta o försöka få hjälp.

Hitta en läkare som inte bara viftar bort det o inte riktigt tar tag i det. Frågan e bara vart man ska vända sig. E det någon av mina läsare som vet?

Ni får i alla fall ha det så jätte bra o sköt om ser, njut av dom timmar som det e ljust, det blir bara mer o mer för varje dag. Snart vaknar naturen riktigt o vi kan sitta ute o njuta i solen igen.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.