B.D.S.M,  Blandat,  Diet,  Hälsa,  Insikt,  Positivt,  Sjukdom,  Vänner,  Vänner

Minne som en guldfisk o Triq Toys…

Varför e det alltid så, att när man liggeri sängen o ska sova. Då poppar det upp huuuuuur många inlägg o liknade saker som man tycker att man kan skriva om.

Men nu när man väl sitter här med datorn så e det helt jävla blankt……Sååå typiskt…..

Det står helt jäkla still just nu o jag vet att igår innan jag somnade så hade jag minst tre olika ämnen som jag hade i huvudet som jag kunde skriva om…….

Men känner ändå att jag behöver få skriva av mig lite.

Just nu så har jag ingen som helst bra period, mår inte alls bra just nu tyvärr. Varje dag e en kamp, bara att fungera.

Allt kan vara jätte bra o funka sååå bra, med allt. O så bara plötsligt så gör mitt humör en djupdykning o jag mår bara så otroligt dåligt. Av ingen som helst anledning…. jag mår bara piss……

Sen att min älskade Pege ska behöva se o uppleva detta, det känner jag bara e ännu mera hemskt. Men jag kan ju inget göra.

Just nu när det är så som det är så önskar jag att jag hade haft min lägenhet på Dalhem kvar, så han hade sluppit o se detta elände….. Slippa o se mig så nere o slippa mitt hemska o dystra humör….men tyvärr så kan jag bara gå undan o hålla mig för mig själv, så han slipper.

Näää nu ska jag föröka att skriva om något lite mer positivt. Kan jag ärligt säga att jag mår liiiite bättre idag, tack o lov. Även om jag bara fick sova 3 tim o 20 min ca i natt.

men ändå så känns det lite bättre. Har börjat med Cocos olja, som man ska bli piggare av, mer aktivitet i hjärnan o inget sötsug eller hunger. O faktiskt jag tog det innan i dag o jag e faktiskt pigg.

Sen om det e från den eller jag bara inbillar mig, har jag ingen aning om, ska fortsätta med den i alla fall o se hur det blir.

Sen imorgon blir det att börja med Hallonketoner o havtorns tabletter oxo, så kan det hjälpa så testar jag allt.

Jag e bara så trött på att ha ont i lederna o inte må bra….. Det e så många saker som hänt o sånna som jag inte riktigt kan släppa, där man blivit orättvist behandlad, OCH personer har ljugit mig rätt upp i ansiktet.

Men det bara visar vilka så kallade vänner dom verkligen e, det e bara sveket som gör mest ont. Att jag TRODDE vi var närmare än vad vi verkligen e…. men men.

Nä nu ska jag börja rita på en ny hemsida till Triq Toys, för vi har köpt domänen, så nu har jag lite o greja med, OCH använda hjärnan lite….hehehehe….

Vi får väl se om jag kan få ordning på sidan, för det var ju attans många år sedan jag grejade med sånt hära….

Så luktar det bränt när ni träffar mig så vet ni varför….hahaha

Ha det nu så jättebra alla mina fantastiska läsare, så läses vi snart igen…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.