Blandat

Utanförskap som blir ett fängelse…

Oj vad det var längesedan jag skrev något nu…..

Det har hänt så otroligt mycket i livet men ändå inte…..^suck^

Men det var ju inte riktigt det jag tänkte skriva om, utan något som jag brottas med nästan varje dag….Just att inte känna att man tillhör eller passar in.

Kanske inte så många som förstår vad jag menar. Jo just det att när man ex ska på fest, eller något annat som man samlas många . Känslan då att man passar inte in, man känner sig utanför.

Det behöver inte alls vara att någon där gör något mot en, utan man har den känslan ändå, den ligger liksom hela tiden i bakhuvudet o maler.

Så har jag det vart jag än ska o när vi än ska iväg på något, o jag bara hatar det. Vart det kommer ifrån, ja du bra frågan o jag önskar så att jag kunde göra något åt det.

Det hela blir ju i stället så att jag tappar lusten att gå på grejor eller så får jag sjuk ångest just för att vi ska iväg.

Plus att jag har väldigt ofta en liten röst i huvudet som säger att…. ” Dom får det roligare om du inte e där, o det e ändå ingen som saknar dig… ”

Varför det e så har jag ingen som helst aning o jag vet inte riktigt vad jag ska a göra åt det heller.

Det som e mest tråkigt e ju det att man nästan skapar ett eget fängelse, som e sååå svårt att ta sig ur….

Ibland e det så pass illa att jag faktiskt funderar på att ta bort både Fb, Ds o alla andra konton som jag har…… För varför skulle någon vilja följa mig? Finns ju ingen som helst mening……

Men får se hur jag gör, just nu e det i alla fall attans jobbigt o mina jävla demoner e attans högljudda just nu….. vilket e väldigt jobbigt…..

Nu ska jag ta mig en gooooo kopp kaffe o mysa ner mig i soffan ett tag innan jag hittar energin o ta tag i tvätten….

Ta hand om varandra o njut av här o nu…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.