Blandat

Jobbevecka o jobbehelg…..

Ja då var det onsdag o jobbe dag igen….även blir det ju jobbe helg så det blir nog litta tufft, men det ska nog gå.

Kanske en del av er har börjar att fatta att jag har börjat jobba igen, o det e bara såååå skönt, vissa dagar. O vissa dagar e det såååå jobbigt just för smärtan jag har till o från.

Men i alla fall vilket företag jag har kommit på, OMG! Det e verkligen kul o jobba på företag som det går bra för o man har chefer som verkligen lyssnar på sina anställda, vilket e väldigt sällsynt.

Sen att jobba med bara män är en sådan välsignelse, för det mesta, så det knappt e sant.

Här e det inget massa drama eller annat skit, visst kan dom vara lite känslokalla o så ibland, när man vekligen skulle behövt förståelse o tröst, men det har jag ju min älskade Pege där hemma till.

Så det e verkligen såååå skön att slippa drama, skitsnack, avundsjuka o annat liknande när det är för mycket tjejer på en o samma arbetsplats, i alla fall på dom jag har varit på.

Nu e det ju så att jag jobbar ju varannan helg o det e väl inte så där jätte kul, för man missar såååå mycket som händer dom helgerna just för att man jobbar.

Men man kan ju se det från den positiva sidan istället, det jag tjänar på helgerna är ju bara GULD! Sååååå underbart att ha kommit in i handel igen, för det har jag velat sååååå många år. Men hitta en arbetsplats som är vettig, som denna är, det är inte det lättaste.

Så nu ska det skriva som något annat, men vad…..ja säga det. Just nu så står det mest bara still i huvudet på mig så jag har ingen som helst aning om vad jag ska skriva…..

Kanske lika bäst att avsluta detta lilla inlägg medans det fortfarande verkar vettigt…….hahahaha….

Man kan ju undra hur många läsare som jag mist nu när jag inte skrivit på så många månader. Men ibland så kommer livet emellan helt enkelt, eller så kommer klimakteriet o annat skit mellan…..

Ja ja ta hand om varandra så ska jag ta o packa upp lite varor o bara mysa runder här lite på jobb, för i helgen blir det helt klart mycket att göra…..

Ta hand om era nära o kära o varandra o er själva……o ut o njuuuuut av det fina vädret så fort solen tittar fram….

O kom ihåg……

Var tacksam för det du har ….

Var rädd om dig själv…..

o framför allt…..

Kom ihåg att du är värdefull o älskad……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.