Blandat

Så nära men ändå så långt i från……

Kom hem från jobb i dag o skulle åka o fixa mina regg skyltar …TRODDE JAG! Men nopp, det fanns det inte tid till o sen skulle det ordnas andra hållare o dom jag köpte var ju skit o så, allt e bara FEL!!!!! Allt ska vara så himla besvärligt o omständigt, så himla kasst e det o irri e det ozo……
SNART LIMMAR JAG FAST DOM SJÄLV!!!!!!

 

Sen tänkte jag att jag skulle höra hur länge man får lov o köra med dom, o det e bara 2-3 veckor, inte mer så jag e verkligen på gränsen nu, måste bara fixas snart, så det blir väl o göra det själv tror jag, så det blir gjort!!!! Vill ju inte ha böter ju! Men det kommer det säkert att bli, så blir det när vissa inte får tummarna loss!!!!!!!!

 Sen så när jag hade varit förbannad som f-n här hemma så pratade jag lite med min kära fru o vi ska ju fika på onsdagarna så det blev det ju, o jag tänkte att hon skulle få träffa min underbara biker i dag.

 Men när vi kom ner så messade jag men han såg tyvärr inte det o det såg ut som om att dom hade mycket o göra så jag tänkte att vi går en runda o ser om han har tid när vi kommer tillbaka, vi var så nära varandra men ändå så långt i från….

 När vi var på Espresso House, vi gick från Fria bad till Tivoli, så messade han att dom skulle köra, lite ledsen blev jag ju, fick ju ingen puss då ju!!!! Även om jag fick ett helt gäng i morse innan han gick.

 Det var så mysigt o skönt att han kom i går kväll o vi bara myste i soffan o hade det bra o sen gick vi o la oss o somnade i varandras armar, det e bara så himla nice, det finns ingen jag sover så bra med som med honom, har förvisso ALDRIG kunnat sova riktigt gott med någon, så detta bara MÅSTE vara så himla rätt!

 Bilden ni ser tog jag i går när jag var på Friabad o ska väl ta lite nya bilder nu o den som kommer här under tog jag precis från min ”lilla” balkong……ingen insyn, kan ni fatta så nice….

 

 

Ja ja men nu har jag inte lust o sitta här mer, ska ta o sköta något, vet dock inte vad men det löser ju sig, har en skylt o fixa klart ju………hmm………

 Saknar min biker även om det var bara timmar sen vi sågs, typ 10 timmar, hihihihihihih……..

 Ha det bättre än bäst..

 Baj baj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.