Blandat

Nu så….

CB055160…har jag äntligen fått tummarna loss o blogga litta. Det e så mycket o göra just nu så jag har bara tid o ork i bland, ialla fall tills jag har kommit in i det nya jobbet. Men det blir nog snart faktiskt, såååååå jätte svårt e det ju inte men ändå mycket o tänka på o det finns en hel del trixi o fix som man måste lära sig.

Få se nu när bloggade jag sist då? 25 nov, OJ var det så länge sedan, oops! Ja ja får se vad har hänt då. Jo det har ju varit advent o då var jag o min älskade nere i stan först o gick lite på julskyltningen med Atte, vilket inte var det lättaste. Visst e det bar träning för honom men det var helt enkelt för mycket folk, så det var inte så kul alls faktiskt. Men vi fick i álla fall se ljusspelet o det var verkligen fint, mycket nice.42-17510553

Sen efter det så var det advents fika hos min bror o han sambo, mysigt värre med glögg o så, sen körde vi hem o bara hade det mysigt. Jag hade jätte ont i mina tänder så jag var inte på så jätte bra humör alls faktiskt. Hela den kvällen var inte alls kul o lördagen ska vi bara inte prata om,. Hade jag haft en tång hemma o jag hade visst vilken tand det var så hade jag minnsan dragit ut de själv, så djävla ont hade jag.

Lördagen hade vi en hel del o göra oxo, faktiskt. På morgonen så var jag på ”playdate” med Attila o Willow, som en tjej på valp kursen har, en liten husky, han e bara så söt! Voi sågs i Bruces skog för där finns det bästa hänget i stan o det är inte så jätte mycket hundar där som det e i Pålsjöskog. Vi var väl där i nästan 2 timmar o vi kom överrens om att vi skulle ses där nu på lördag igen, det e ju så bra träning för dom.  O gissa om Atte var trött sen när vi kom hem….

j0396131Sen sågs jag o Kent uppe på nya firman för att vi skulle ta o städa, för det behövdes verkligen, jag tror nog att vi höll på i ca 3-4 timmar, men sen var det oxo jätte frächt, nästan så man kunde ”äta” på köksbordet där….hihihi…( ni får lista ut det själva )

När vi sen kom hem så var vi båda riktigt trötta men jag tog o satte upp adventsljustakarna, tror jag i alla fall, eller så gjorde jag det på fredagen, kommer inte riktigt i hår faktiskt, men fint blev det i alla fall. Men några gardniner kom inte upp, dom kommer NU i helgen i stället o då ska vi även jul pynta o dricka glögg, det ska bara bli sååå mysigt. Jag har ALDRIG julpyntat med någon innan o det ser jag verkligen fram emot…..Längtar faktiskt! Sen på kvällen när jag skulle köra min stora älskling på ”klubb grejen” som han skulle på så hade jag bara så ont att jag nästann inte vad jag skulle ta mig till, det var den värsta smärtan hitintills, det vara bara fruktansvärt….

Sen ringde han vid kl 01.20 o ville att jag skulle komma ner en runda o kommaj0386728 in o ta en läsk o han en grodd till o sen skulle vi köra hem. Jag bara hörde hur ”rund” han var under tofflorna han var o han e bara såååå gullig mot mig då, men det e han även annars oxo. Men trevligt hade han haft det i alla fall, o när jag kom hem så blev det en läsk o sen körde vi hem, men innan vi kom i säng var kl nog ca 04.30 så det blev allt en ordentlig sovmorgon på söndagen….till ca 16.00……hahahahahaha

Så nu e jag nästan i kapp, nu e det bara måndagen oxo alltså i går då. Jag började dagen med ett gäng tabletter bara för att slippa ha ont för det har jag ju haft nu i nästan 1 ½ månad så fort jag vaknar på morgonen, o jag har märkt att jag sover inte alls bra o i bland har jag fått gå upp mitt i natten o tagit tabletter för jag har haft så himla ont.

I alla fall så tog jag o ringde min tandläkare o skulle höra om det fanns någon annan tidigare tid än den jag fått nu på måndag den 7 dec, o det hade dom, på tisdagen den 1 dec kl 11.00 så det var ju bra så jag slapp vänta så länge.

j0289292Sen 2 timmar senare så ringer min mor o säger att tandläkaren har ringt o sagt att om jag ville så kunde jag komma redan i eftermiddag kl 14.30 så gissa om det var PERFEKT!!!! Så skönt det känndes även om jag oxo fick lite ångest, jag har ju dock mega tandläkar skräck. Men i alla fall så vid kl 12.00 så körde jag hem, lämnade Atte o duschade o sen vad det bara att köra ner, gillade det inte alls faktiskt. Men gissa om jag var nervös, trött o sleten, men kom i alla fall upp där.

Han tog bilder o sen sa han, det e inte konstigt alls att du har haft ont, det är en lagning som har spruckigt o sen har det blivit hål ner till pulpan så det e bara att rotfylla den tyvärr. Jag blev nog mest glad för jag var orolig att det var något mer allvarligt så var det BARA en rotfyllning.

Så det var på med bedövning o sen så började han borra, o det var ju bara LITE skönt det…. i alla fall så släppte värken rätt så ordentligt med detsamma som bedövningen slog in o sen hade jag inte alls ont i tanden resten av kvällen. Det var så skönt att slippa smärtan så jag bara låg o grät i Kents knä från o till under kvällen o jag får tårar i ögonen bara av att jag skriver detta faktiskt.

Under dagen i dag så har jag bara varit lite öm i tanden men det sa ju min tandläkare att jag kunde vara så det har bara varit såååååååå underbart o slippa ha ont, ni kan bara inte ana vilken befrielse det har varit, även om jag ändå ska dit den 11 dec o rengöra o rensa tanden, inget jag ser fram emot ALLS!CB049579

Nä nu har nog detta inlägg varit långt nog så nu e det minnsan tid o avsluta det för nu e det mys i soffan som gäller för mig o mina älsklningar, så det så.

Ska försöka blogga lite varje dag nu, men kan inte lova något. Ni får ha det bäst o sköt om er, O gå till tandläkaren när ni får ont VÄNTA INTE som jag gjorde, bara ett litet tips….

Ha det bättre än bäst!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.