Blandat

Tvätt måndag…

Ja då var det måndag o tvätten bara måste tas, men det har jag ork till om jag bara ser tillbaka på dagen i går, såååååååååååå underbar den dagen var, o mysig. O även om vi träffats hela helgen så saknar jag honom nu………VAD E DETTA! Jag e nog verkligen riktigt kär!!!! Jag o min underbara biker vaknade vid kl 10.30 o sen duscha o fixa till oss o sen ner till Motor mässan i Malmö, som faktiskt var en besvikelse, inga hojar alls nästan…snyft…men många fina bilar, absolut, min fruga hade verkligen gillat denna mässan..hihihih

 I alla fall så vi åkte hem till stan i gen o det fick bli hämt mat, thailenskt, den på hamn torgen, dom har ju bara såååå go mat. Kom hem o käkade samtidigt som vi kollade en film o myste i soffan. Sen kollade vi tv litta o hångla o så, som bara e så nice, o han e ju bara så otroligt bra på det…..hihihi.

Sen var vi ju hungriga i gen ju, så det fick bli en sallad nu på kvällen, vi e ju så nyttiga vi kan, o det är såååå nice att han oxo har kolla på vad han äter, det blir så mycket lättare då. I alla fall när vi låg i soffan innan så kom vi överens om att vi skulle se Madagaskar 1 men jag kunde ju inte bränna ut den för jag hade inga skivor hemma…*grrrr*……så hann kom med den i den att vi köper den på Statoli i ställen nu när vi e ute ändå, så just det gjorde vi. O fy vad kul den e men tvåan e faktiskt bättre, o sjukare……..hihihihihihi….bara älskar Kung Julian!

 Sen kollade vi litta tv till o myste ännu mer i soffan, o ja jag säger bara det, han får mig o må såååå otroligt bra o han är så lätt att umgås med o prata med, vi är verkligen på samma nivå o det känns helt underbart. Sen var det ju tid för att nanna vi skulle ju bägge jobba i dag så vi hoppade i säng vid kl 23,30 o somnade i varandras armar efter en stunds mys pratande o mega mysande.

 Ja jag vet att jag tjatar om honom men det e bara så att han får mig att må så otroligt bra, o det är ingen som fått mig att må så här på flera flera år, detta är verkligen speciellt, trodde inte man kunde känna så här mer i ens liv, det har bara varit en annan man jag känt så här för o då var jag bara 18 år eller något. Så det så, o nu vet ni det…….hahahahah…

 Men nu är snart min tvätt klar o då e det tid o hänga den på balkongen, för den luktar ju sååååå gott sen……hihihih

 Ni får ha en underbar kväll, själv ska jag fortsätta på min skylt som jag gör så jag kan tjäna lite pengar så jag kan leva fram tills lönen, e verkligen fattig just nu…….

 Ha det bättre än bäst

 Poss Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.