Blandat

Halva veckan!!!

Sååå nu har verkligen halva veckan gått, sååååå nice. Nu går vi åt helg igen så det ska bli attans mysigt, det e ju första advent på söndag.

Så på lördag ska jag allt ta o julpynta litta hemma, ska bli nice nu när man har ett helt hus att julpynta.

Längtar faktiskt redan.

Ljusstakarna i försterna ska i alla fall sättas upp o kanske någon jul tomte, har inte bestämmt mig om jag ska hänga upp julgardinerna eller ej.

Blir nog att vänta litta med dom, för dom måste läggas upp först så det blir nog till andra advent som dom kommer upp, det får allt räcka.

Annars händer det inte mycket i dag alls, blir att jobba över i dag med en runda o sen hem o mys pysa litta i soffan o sen sängen… Det e ju mörkt när man kör till jobb o mörkt när man kör från jobb, så det känns verkligen att det är vinter.

Men sedan så snöar det ju o då blir allt såååå mycket bättre o lättare, den lyser ju upp så underbart mysigt.

Det snöade nog från o till hela natten men ändå var det inte överdrivet mycket snö när jag vaknade, men det snöar ju attans nu så vi får väl se vart det slutar.

Såååå underbart det skulle vara om vi hade kunnat få en vit jul, det var verkligen år sedan det hände, tror nog det var när jag var liten sist det hände, så nu e det verkligen tid igen, tycker jag!

När jag kom hem i går, fyyyy tusan som jag frös o mådde riktigt kasst, inte alls kul. Men tog ett bad åt lite o sen var man nästan människa igen, tack o lov.

Litta ”mys” med min älskling o sen mådde man prima, nästan. Hals ontet vill inte rikigt släppa, men det finns tabletter för det tack o lov.

Vaknade med hals ont o mådde riktigt kasst i dag faktiskt, men ett par värktabletter o en Zyx så mår man rätt ok igen…..Man måste ju jobba ju!

Nu på lunchen så ska jag ge mig ut o köpa rengöringsmedel till företaget o frys påsar, kent har ju köpt ett halv lamm, eller om det var ett helt, kommer inte riktigt i håg. Men får i alla fall inte glömma dessa påsar, får väl skriva en lapp.

Då fick jag precis reda på att han oxo ska jobba över i dag så det blir inget att han ska i väg o hjälpa till att stycka det dära lammet han köpt.

 Såååå det blir nog en ensam hemma kväll för min del….*snyft*….Ja ja det överlever vi ju helt klart, har ju gjort det innan ju!!!

Vet inte riktigt vad jag ska fixa för något till middag i dag, lär jag komma hem sent i dag med o då e man trött o har inte riktigt lust att så vid spisen ju….

Men får väl se vad man kan hitta på….Blir nog allt att fixa till min klor litta!

Funderar om jag ska lägga in en liten nytt inlägg här….Dagens hiss o diss…ja jag vet har snott i den från Rix Morgon Zoo eller vad det nu heter det som jag lyssnar på här på jobbet. Får väl se om jag orkar helt enkelt!!!!

Nu e det tid o gå ut o ta badet o få ner ett nytt, sen ska jag ge mig i väg o fixa litta. Måste bara byta layouten här i dag, e sååååååååå träött på höstlöv nu o det e ju faktiskt inte höst mera, utan VINTER!

Sköt om er o kramas mycket för det gör jag med min älskade Kent, så det så!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.