Blandat

Känns som söndag…

Idag tycker jag att det verkligen känns om det e söndag inte alls lördag, har dsc00157ingen aning varför men det e kanske för att jag verit ledig nu en vecka o inte har jobbat alls. Så himla skönt det varit, förutom att lilla kisen e dålig lite till o från, men men inget o göra åt nu ju, vi får ju ta varje dag när den kommer o inte ta ut något i förskott. Hon e ju faktiskt mer frisk än sjuk, men visst dagen kommer att komma o det känns så otroligt tungt, men vi ta det när vi kommer dit, inte nu. Nog om det nu.

Vi var ju ute i Ekeby i går kväll med min älskling o hjälpte vänner , mycket kära vänner, med lite saker hemma. Eller rättare sagt min älskling hjälpte dom, jag kom dit senare……..hihih…

 

42-16581755Då blev det fin fin mat. Lammstek, vitlöks dip ala lyx, svampstuvning, ny potatis grillade i ugn, peppar sås, underbara morötter o sallad ( som ingen åt…hahahah ) det var så otroligt gott så jag e nog fortfarand rätt mätt, vi åt så vi nästan mådde illa så himla gott var det.

Vi satt ute o åt även om det var lite kallt, men vi e alla ute människor o det e ju så attans skönt o vara ute nu när man kan, det e ju bara att ta på sig lite extra så fryser man ju inte. Sen har man ju varandra o hålla varma, det kan ju räcka att man bara tittar på varanddra så blir man varm i hela kroppen ….o lite till, ni vet nog vad jag menar…hahahaha. O som vanligt när vi e hos J o R så har vi så otroligt roligt, dom e så underbara människor så det finns inte , eller jo dom finns visst det, ja ni fattar.

I går kom vi 4 överrens om att åka på men MC träff i Hanöbukten som e i slutet av sommaren, med hotell o allt inbakat i allt, o det ska bara bli sååååååååååååå nice, o sen ska vi ju till Gotland oxo o en massa andra ställen med dessa underbara människor det ska bli så himla kul o jag ser verkligen fram emot allt vi ska hitta på i sommar.

O bara nu i kommande helg så ska vi ju till Växsjö o parta ( om det e fint väder o andra saker fixar sig ) o då blir det tält i 2 dagar, det e väl inget jag e så glad för men jag ska ju dit ed min älskling o mycket, mycket gott sällskap så det väger ju upp som bara den, så jag biter i hop. Det e ju faktiskt mer positivt med hela resan än negativt, så sova i tält e ju inga problem, hoppas jag, annars e det ju bara att köra hem. Ja ja vi får väl se om allt klaffar som vi vill o hoppas, annars kommer det flera helger med mc träffar o så.

FOD065Nu vet jag inte riktigtvad jag ska skriva mer så jag tror att jag ska gå in o väcka min lilla söta biker som ligger o nannar o snarkar på min soffa…..*fniss*…….o så hur han mår i dag, blev ju lita öl o vin i går, men jag körde så inget för min del. Ja ja nu ska jag inte sitta här mer utan väcka min älskling tror jag, eller inte han kanske behöver få nanna lita, jag väntar nog ett tag.

Men det finns disk i ta hand om o en säng som behöver bäddas, så det blir o fixa det ni istället. Hoppas ni får en bra lördag o en mysig söndag….

Haj Baj !

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.