Blandat

Såååå nice…

SCH021Åska e bara så nice….Det enda som saknades i kväll var min underbara biker, som jag saknar som attans. Bara älskar när det åskar, det e sååååå mysigt. Även om jag blev riktigt, riktigt skrämmd när jag var liten så gillar jag det ändå nu, när man e ett par år äldre……hahahahaha. Blev skrämmd så pass när jag var liten att jag var så rädd när det åskade att jag fick feber, o då e man attans rädd ska du veta. Men nu gillar jag det som vara den…

Men vi ska ju till Växjö till helgen på stor bikerfest o ligga i tält o så, det ska bli så himla kul. Nja ligga i tält vår vi väl se om det e så kul, men måste ju prova det ju, har tyvärr aldrig gjort det i tält, eller hmm menar jag har aldrig tältat….*fniss*… så det e väl tid för det nu, otroligt har aldrig tältat o e 38 år….HELT OTROLIGT!j0431551

Ja ja nu ska jag kasta mig i soffan o vänta på att min älskling ringer…..( telefonen ringer o det e HAN!!! )

O det har han gjort nu, sååååååå mysigt o saknar honom så mycket, skönt o veta att han inte e så långt bort.

Men nu ska jag göra lite popcorn o kolla på en film tror jag, eller bara tv.

Ha det bättre än bäst o sköt om er

Natti natt natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.