Blandat

Checklist Onsdag…

Jaha o vad e det som ska skötas i dag då? Det e rätt bra att skriva upp så här vad man ska göra o så när man inte har något annat o göra, känns skönt.

 • Diska det sistaj0433885
 • Bädda rent
 • Tvätta
 • Fika med Frugan 
 • Köpa strumpor
 • Sola
 • Städa
 • Kanske måla om klorna!

Ja detta e vad jag ska ta mig till i dag, bara måste fixa dessa sakerna, måste ju oxo bli klar till fredag så vi verkligen kommer i väg, om det nu blir det. Det e mycket som ska falla på plats för att vi ska åka men det tar vi när vi kommer dit, ingen mening o ta ut det i förskott ju!

O inte heller i dag har jag fått något mail från Af fattar inte vad f-n dom sysslar med, för sköta sitt jobb gör dom ju verkligen inte! E det så himmla svårt i svara på ett mail om jag ska ner o anmäla mig på Af igen eller vad jag ska göra, ska nog fan ta o byta hanläggare för hon vet ju fan inte vad hon sysslar med.

Hade det inte varit sör att m,an e så dj-ka beroende o få pengar av just dom hade bett dom att fara o flyga förlängesen, för någon hjälp ger dom inte dom som e arbetslösa, nää utan MAGSÅR!!!!!!!

Nä nu ska jag ta o höra med min kära fru om vi ska ta dendära fikan i dag eller vad som händer, sen ska jag ta mig mitt kaffe o sätta mig i soffan o små vakna lite framför tv.n innan jag ta tag i dagens sysslor…………*fniss*

Ha det bäst!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

 • Tess [Stylish-B.se]

  Jag var ju på AF för att kontakta min handläggare som inte hört av sig sedan förra året. Har han svarat via mail och telefon? Nä sånt har de inte tid med? Vad gör de egentligen haha. Gruppsex på vån 5 eller?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.