Blandat

Ångest……men gott var det!

CB005689

Attans gott var det, men nu e det f** slut med allt fuskande o slarvande. I morgon blir det gymmet o ut o gå en runda när jag vaknat, det e bara ett måste, o inget alls att be för utan bara UT!

Jag får väl ta o ladda mp3 spelaren nu ikväll så jag har något o gå till i morgon, hatar o KAN INTE gå utan musik o gå till. Det går så mycket lättare o pressa sig själv när man e tvungen o gå i takt till musiken, så får det allt bli.

Blev att jag målade om klorna idag så när dom e riktigt färdig dekorerade så kommer det en bild på dom, snyggt kommer det att bli i alla fall, men hallå!!!!! det e ju jag som gör det, självklart det blir snyggt då………hahahahahaha.

Inget speciellt alls har hänt i dag, bara mega slappande o kollat på tv o myst i soffan. Det e riktigt nice o gör det med, det får en att få en riktigt kick i häcken inför imorgon så man får i alla fall något gjort då, o tro mig jag har o fixa o dona. Men det tar vi imorgon det i dag e det slappe dag o inget annat.

Näää nu har jag bloggat mycket mer än jag hade tänkt så nu ska jag kasta mig i soffan hos min biker o fortsätta mysa, sååååååååå nice det e…..

Bye Bye…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • infonavit

    I like the helpful info you provide to your articles.

    I’ll bookmark your blog and take a look at once more right here frequently.
    I’m moderately certain I’ll be told plenty of new stuff proper here!
    Best of luck for the next!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.