Blandat

Inte på humör…

j0402878Inte alls på humör för att blogga, men men får väl skriva ner lite om helgen ändå. O den har verkligen varit helt underbar, nästan magisk faktiskt. Mycket trevliga människor o många nya vänner, så himla underbart. Men vi tar o börjar från början tror jag, bäst så ju…

 Fredag : Det blev att jag kom inte från Hbg förrän kl 17.00 o det var tur det för min biker o dom som körde cykel upp gick det väldigt långsamt för. I alla fall så när jag kommit en bit upp så kände jag på mig att jag hade kanske kört fel så jag vände. När jag gjort det så mötte jag 2 ambulanser i 3 akutbilar som körde den vägen jag hade kört o det vissar sig att det har varit en olycka nästan precis där jag körde av. Jag körde en bit o kom på att jag inte alls hade kört fel, så jag körde ssmma väg igen.

När det var totalstopp på motorvägen o jag fick stanna så slog det mig. Det kunde ju varit jag ju, o dess utom hade jag hafte en sådan jobbig känsla i 2 dagar om att det skulle hända något , o nu var den borta. Ja ja men jag stod där i ca 1 timme o sen var det o köra vidare.dsc00534

Jag tror att jag var uppe vid ca kl 20.30, o då hade jag faktiskt saknat min älskling, kan inte fatta det när vi sågs i morse ju…hmm…… I alla fall kom upp o vi packade av bilen o satte upp tältet.

 Jag hade ju tält med till T oxo så nu kunde han med få upp sitt. O det blev rätt mysigt, vi ställde tälten i en ring o hade en öppen plats i mitten med bord så vi hade det attans mysigt.

Sen blev det 1 glas vin o ett till o ett till i sen lite lakris shots, som R hade haft med sig hemmifrån, han gör den själv o den e så gudomligt god. Sen var det dax att går upp till fest området, som var kanske 20 m från där vi satte upp tälten. Allt var ju på klubbens mark o riktigt, riktigt mysigt var det o grönt o fint.

I alla fall så gick vi upp dit o började festa, vilka underbara människor det finns i mc-världen, vi hade jätte kul den första kvällen o jag blev inte full men lite berusad o hade riktigt roligt. Men när vi skulle gå o lägga oss vid ca kl 03.40 eller något så var det kallt, riktigt djävla kallt o då e det inte kul o ligga i tält inte. Jag tror jag sov ca 10 min den natten för att jag frös så o ändå var jag inte mega trött när jag väl gick upp på morgonen.

j0386728Lördag : Ja som sagt vaknade vid ca kl 08.40 efter ha sovit kanske 10 min på hela natten o var faktiskt inte trött konstigt nog. Men det var så attans varmt i tältet så man kunde knappt andas. Allt eftersom så vaknade resten av klubben oxo, alltså min bikers klubb som vi var där med. Vi gick sen upp o käkade frukost o satt o snackade skit o bara njöt av det fina vädret.

Framåt eftermiddagen när alco testet visade grön på alla så körde dom en sväng med cyklarna o då var jag ju tvungen o stanna kvar, min biker har ju inte kört in sin hoj ännu så det blev bäst så. Så jag stannade kvar o jobbade på min bränna i stället o snackade skit med allt o alla, attans trevligt folk ju.

När dom kom tillbaka vid kl 14 tiden så var det o ta det lungt o mysa i solen ett tag till o sen var det party dax igen, men i dag tog jag det lite lungt. Ialla fall till en början med, men senare på kvällen så blev det lite mer shotar o så o så roligt vi hade under hela denna helgen har jag inte haft någonsin faktiskt, visst låter det nördigt…..hahahahaha

Söndag : Men så e det bara för när jag vakande på söndagen hade jag så ont i j0439357magen o det var träningsvärk jag hade, så himla nice. Men denna natten så fick jag ta min älsklings sovsäck så jag frös inte o tack o lov för det. Denna natten fick jag sova, o det var nice o vakna bedvid min mysiga, underbara biker, även om det var varmt denna morgonen oxo.

När vi hade varit uppe o käkat frukost så började vi så smått att packa ihop våra saker o riva tälten, hemskat vad man har mycket med sig ändå. Men det gick rätt så snabbt faktiskt o under tiden så blåste vi alla grönt så vi visste att det var ok o köra. Så då var det bara att säga hejdå till alla dessa underbara människor som vi träffat underhelgen, även om det inte fanna så många kvar, dom flesta hade redan kört. O det ko9mmer ju fler träffar vi ska på så vi kommer ju helt klart att träffa dom igen o det ska bli såååååå kul.

Vi körde o tanka o sen var det bara att köra mot Hbg igen, jag körde i kort jeans kjol o bikini topp, så jag blev lite mer brun…hihihihih. Dom som körde cykel körde en helt annan väg hem, småvägar o hade det bra, lite avis e man nog. O gissa om jag nu e taggad o ta mitt mc kort. Så fort det finns ekonomi till det så ska jag börja, helt klart.

För mig gick det jätte bra o köra startade kl 12.30 o var hemma kl 14.05 i Hbg, så det gick kanon. O gissa om min lilla älskade Cessa här hemma hade saknat mig, det blev mys fest när jag kom hem med attnas mycket kel. Hade faktiskt riktigt dåligt samvete att lämna henne själv, men det e ju inte mycket o göra ju.

Waking upNär jag myst klart med mitt lilla hjärta så kasstade jag mig på min säng o gissa om jag kände att jag verkligen uppskattade den just då, oj ,oj ,oj o inte lite heller. Hämtade ett täcke o somnade på studs, sov nog ca 1.30 timme sen var jag ”fit for fight” igen.

Nä nu tycker jag att detta inlägget har blivit långt nog så det e dax att avsluta detta. i alla fall aså har denna helgen varit en av dom mest underbara o roligaste helger jag någonsin haft. Nu har jag inte tid o sitta här mer, har en del o fixa idag innan min älskling kommer i kväll. Måste bara säga att vi hade ett väldigt trevligt o mysigt samtal o går om vad tar vi en annan dag.

Ha det bäst…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.