Blandat

Måndag o soligt…

3Jaha ja, jag e inte alls på blogg humör, e riktigt riktigt besviken o inte alls på humör. Jo vet att det ska inte tynga ner mig men ändå, det blir ju så när man blir sviken o besviken. j0432587

I alla fall så har det inte hänt så jätte mycket idag har solat lite när det var sol o sen har jag verit i fixat till naglar på en nära o kär vän, hon o hennes gubbe ( det e J o R ) e faktiskt nästan som familj nu o det känns så himla bra.

Fick mat där ute oxo när vi var klara, en såååå himla go lasange, sen snackade vi om hur helgen skulle bli, vi ska ju till Öland på mc-träff o gissa om jag längtar. O sen så snackade vi en hel del skit o sen bar det hemmåt för min del. O  jag tror jag var hemma vis ca kl 22.00 sen blev det lite mys framför tv.n tills min älskling ringde.

j0402874Vi paratde i ca 1.30 o han e bara såå mysig o prata med, älskar verkligen hans röst o hela honom oxo, mer o mer för varje dag. i alla fall spå ska jag ta o kasta mig i soffan ett tag nu o sen ska jag försöka nanna, har börjat fixa till mina klor oxo men kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg det kommer att bli o vilket mönster det blir.

Nä nu har jag inte tid eller lust o sitta här……

Natti natt alla MINA vänner…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.