Blandat

Underbar kväll

j0404922Ja då var man hemma från en helt underbar kväll med DS gänget. Vi har ju träffats här i HBG nu 4 eller 5 ggr o det e lika trevligt varje gång. Mysiga människor o nya vänner med samma intresse, e aldrig fel. Men det bästa e nog att min underbara älskling sitter i soffan hemma hos mig o väntar när jag kommer hem, det e så dj**** underbart o mysigt. Älskar verkligen denna mannen.

Ja vad har annars hänt i dag då? Inte speceiellt mycket faktiskt, bara solat o tvättat lite idag o det har ju bara varit underbart väder o VARMT o mycket , mycket , mycket sol.

Nä nu ska jag ta o hoppa på min underbara biker som ligger i min soffa, det j0432592fattar ni väl att jag inte kan låta honom vara ifred…..*fniss*

Natti Natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.