Blandat

Varmt attans….

j0434736Ja i dag o i går har det verkligen varit attans varmt, inte för att vara sånn men nästan för varmt faktiskt. O man vill ju inte klaga men när det e så varmt så vill jag till stranden men det e inte kul alls o sticka ner där själv alla mina vänner jobbar ju så det e attans trist. Ja det e nästan så att man blir lite deppig för att det inte finns så mycket o göra utan att sitta hemma själv…..

Det blev till o med så varmt o jobbigt att jag gick o la mig ett tag i e.m för jag blir så trött i huvudet o i kropppen, jag bara älskar värmen men ändå e det lite jobbigt, men bara lite. Men man vill ju ner till stranden i sådant hära väder inte sitta hemma själv ju…….

Visst kan man ta sig i kragen o gå ut ändå o hitta på saker men det e ju oxo tråkigt o göra det själv ju, men i morgon ska det allt bli andra bullar, det e en sak som e säker, kanske till o med i kväll sticker jag själv o kvälls badar. Min älskling e ju i Ystad o jobbar denna veckan o jag träffar inte honom förrän på fredag o fyyyyyyy vad jag saknar honom o hans famn o närhet o ja hela honom. Längtar verkligen tills på fredag när jag ska få vara i hans famn igen o sen blir det ut o åka hoj i helgen, det ska bli sååååååååååååå kul.OCN050

Jag var ju ute o hämtade mc-byxor i Bjuv i går kväll hos B o S o så fick jag en jacka oxo, hon e bara så underbart snäll, ska in till henne i morgon o köpa hanskar oxo så har jag allt, så nice.

Men nu e det snart tv som gäller o sen kanske ett kvälls dopp, får väl se, eller så bara kör jag o fotar solnedgången o sitter o tänker på min Ch, som verkligen e mitt hjärta, han e bara såååååå underbar.

Kanske blir det ett inlägg om helgen, återstår o se, o om jag orkar e inte riktigt på blogg humör….

Haj Haj…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.