Blandat

ÅÅhhhhh…..

Vad jag saknar honom, det e bara så jobbigt just nu. Enda sedan vi träffades j0438796så har vi setts nästan var annan dag i alla fall o nu får jag inte träffa honom förrän på fredag o jag saknar honom som F**!!!!! Fick ett ur gulligt mess från honom för ett tag sen där det stod att han skanade mig  jätte mycket,  o det gör ju inte saken bättre.

I dag har jag en del ärende o fixa o sen e det hem o städa litta, får ju besök i morgon vid middags tid, J kommer o ska fixa till en nagel som har gått sönder. Så man vill ju ha litta städat tills dess. Nä nu ska jag fortsätta här, kanske blir det ett inlägg till sen, får se e inte riktigt på blogg humör just nu, dete ju så attans varmt ju……ska försöka att sola lite i dag med men får allt se.

Ha det bäst!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.