Blandat

Snart dax….

Ja då åker vi i morgon, har precis städat lägenheten o fixat till så det e nice o komma hem igen, inget kul o komma hem till en attans röra. Har innan i dag varit o packat hojen så det bara e o köra i morgon så det e skönt att det e klart.

Nu har jag bara en massa annat jag ska hinna o sen ska vi oxo o grilla hos J o R i kväll men även till mina päron o hänta o lämna en del saker. Bland annat.

 Graphic1

Min lilla söta bil som det e sista gången jag ser i dag faktiskt, lite vemodigt känns det faktiskt.

Visst e den attans grön men den har varit min i snart 4 år, så jag har varit med om mycket med den o det kommer verkligen kännas att behöva lämna den. Men sen så får jag ju en ny fin bil i stället…..( det kommer bild på den imonkort )

Ja ja jag har ju ett nytt live så en ny bil hade ju inte varit fel alls. Sen kommer jag nog o börja jobba i månads skiftet aug/sept om allt blir som vi vill, så jag hoppas verkligen på det. Då blir det att börja jobba 40 tim i veckan direkt o gissa om det ska bli kul, visst lite jobbigt oxo o går från inget till 40 tim i veckan. Men hellre det än att gå hemma som nu, pallar inte det…….j0437079

Så nu har jag inrt tid o sitta här mer utan det e väg till mina pärom o sen e det grillning som gäller. Nästa gång jag bloggar kommer det vara från Gotland o det sk abli så himmla gott o komma iväg….

Ha det bäst för det ska jag o min älskling.

Haj Baj Baj…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.