Blandat

7 mån…

Ja då har det gått hela 7 månader sedan jag o min älskling träffades förstaj0437056 ggr, inte klokt att det gått så himla fort.

Visseligen så pratade vi ju i ca 2 månader INNAN vi träffades, eller rättare sagt vi mailade o det var utan att se varandra på bild det, inte illa…….hahahaha. E i alla fall bara såååååå mega glad att jag har honom, så det så.

Nu e det snart Hell´s kitchen på kanal 5 så detta blir ett kort inlägg. Inte mycket alls har hänt i dag, tvättat, varit hos mina päron ett tag.

Ch har kört sin andra hoj till Perstorp så den inte står ute o sen har vi kommit hem o jag har fixat en AS god middag, ja så har min eller våran dag sett ut. I morgon blir det o färga håret o så o fixa till här hemma o sola, måste ju vara brun tills lördag ju.

Nä nu börjar det snart….

Ha det bäst….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.