Blandat

Besviken…

ledsenKan inte låta bli o bli litta besviken o ledsen på en sak som hände i dag, eller ett besked som vi fick i dag. Det e väl inget jag riktigt vill gå in på här o nu, men ni som känner mig vet ju säkert redan, eller så kommer ni att få reda på det.

I alla fall så e jag besviken o litta ledsen, men det tycker jag att man har rätt att bli o vara om det e något man har önskat av hela sitt hjärta o sen går det inte alls som man hade tänkt sig, det känns jätte jobbigt.

Visst ska man inte låta hela världen rasa men i alla fall så ska man ha rätten att vara ledsen för det i alla fall. Sen kan man ju oxo se på det så som jag gör, att det var helt enkelt inte meningen o det underlättar ju när man hanterar situationen. Jag har dock inte kommit riktigt dit ännu, att det inte e meningen men e på go väg, det kan ju ta lite tid i bland ju.

Skulle ha fixat en massa i dag men det blev inte så, luften gick ut en på något vis så man tappade allt fotfäste o hade inte lust o göra något alls. Man bara tappar allt på något sätt, kan väl inte riktigt beskriva det men ni/du som har varit med om det fattar nog.

Vet inte kanske tar o färgar håret senare när jag varit ute med vovven nu när bloggandet e klart, annars var det inte så jätte mycket som skulle göras men det e ju ändå saker som ska fixas, även om man går hemma. Men nu e det nog snart slut på det oxo, tack o lov, kommer skriva mer om det senare vid ett annat tillfälle

j0433726

Måste ut med honom NU!!! …..BRB…..

Så då var man tillbaka i värmen igen, fy tusan så kallt det börjar bli nu, funderara starkt på att leta fram mössorna jag en gång hade för attans många år sedan. Visst ser man ut som en fjant, i alla fall gör jag det, men det e det värt om det håller förkylningarna borta.

O jag bara MÅSTE hålla mig frisk denna vintern, man kommer ju ha ett jobb o sköta ju m.m. Ska nog ta tag i saken i morgon o leta upp dom i morgon, om jag hinner. Måste ju ta o ta igen allt det jag skulle fixat i dag det måste jag ju göra i morgon ju……*grrrrr* Får nog ta o kolla upp min ” att göra lista ” o se vad jag kan fördela på dom andra dagarna så jag kommer i kapp i gen, ska nog ta o fixa det i alla fall, brukar ju kunna få till det.

I dag var jag faktiskt ute med Attila i 1.10 min o gick, o gissa om han somnade när vi kom in…..hahahaha….Han e fortfarande trött nu o då var det vid 18-tiden vi kom in, tror nog han mår bar av att få komma ut så en ggr om dagen, en riktigt lång runda då men dock bara en ggr o dagen, mer e nog inte bra. Det får vi ta när han blir äldre o jag blir mer fit……….HAHAHAHAHAHAHA………vilket nog kommer att ta tid.

CB061660I alla fall så bara måste jag ner dom kg jag gick upp när min älskling inte var hemma, för dom känns verkligen o bara HATAR o känna mig så här, det e verkligen inte alls kul. Får väl ta tag i DET oxo i morgon…….massa o göra i morgon!!!

Nä nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva så det e nog tid o avsluta då, annars blir det bara en massa skitsnack o kladdande utan att det kommer ram något vettigt. Ha det bäst o så kanske det kommer ett inlägg i morgon, det kommer det för jag ska verkligen försöka skriva något varje dag. Nu e det snart TV på kanal 5 kl 21…… o så en massa mys mys i soffan med min älskling….

Natti natt…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.