Blandat

Bokat visning…

klor

Jaha då var det klart med bokningen av ett hus som jag o Ch ska kolla på. Vi har väl sett på det i ca 2 månader nu o det finns kvar fortfarande. Det e så lyxigt att det har pool o bastu i källaren o en fin, fin tvätt stuga o 2 garage oxo, det verkar bara sååååååå fint. I alla fall så på måndag kl 16.30 ska vi vara i bjuv o det ska bli så kul o få se det irl.

Annars har det inte hänt värst mycket i dag, har fixat till mina klor så dom e starkare, gelén på mig blir inte bra, den e för svag. Men sen så e jag ju inte heller försiktig när jag håller på, har varken ork eller tålamog till det. Går en sönder e det ju bara att byta ut den, attans bra e det o vara dipl. nagelteknolog då så man slipper springa på salong o få dom fixade.

 

vår symI dag e  min stora älskling o gaddar in en bild som lilla jag har ritat, det ska bara bli såååå kul o se den som en gaddning. Den föreställer våra tecken i en symbol i hop, ni ser bilden här. Kommer att ta en bild på själva gaddningen oxo senare så ni får se. Det e första ggr i mitt liv någon gaddar in dels något som jag har gjort o något som representerat MIG, känns så himla underbart att alltid få vara del av honom, underbart.

Ska ta o ta mig i kragen nu snart o rulla ihop ”gräs” mattan på balkongen som jag la över räcket i går så den fick torka ordentilgt, det e väl vad som kommer hända på balkongen idag tror jag, man vet ju aldrig.nannar

Men man har ju en tid o passa oxo hos veterinären kl 18 så den får jag absolut inte missa, o det kommer jag inte heller. Ska snart ta o gå ut med lilla livet våran lilla runda o träna honom lite. Han ska lära sig att man bara går på vänster sida om matte o inget annat. Får ta o gå den med honom varje dag så han lär sig. Just nu så ligger han i sovrummet på sin lilla ”säng” o nannar så matte har en liten stund för sig själv….hahahaha.

Nu ska jag ta o redigera lite kort bland annat dom jag har här i dag o sen ska jag ta o byta om o gå ut med min lalla älskling, vem vet kanske blir det ett litet inlägg här senare i kväll vem vet…

Nu blir det ut o gå innan det börjar regna, hoppas jag hinner……det gjorde jag inte…..*ggrrrrrrrrrrr*…..

Baj baj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.