Blandat

Seeeg…

1833944354_91525d5b9eGissa om jag e seg i dag, det e bara helt sjukt. Har haft migrän ett tag så jag var tvungen o gå o lägga mig ett tag, det e nog allt socker o så. I alla fall så ska jag ta o fixa till mig lite o sen gå ut en ”trängings runda” med lilla livet. Där han bara får gå på min vänstra sida o inget annat. Sen så var det faktiskt rätt så nice väder ute, hög luft o lite regnigt men det gör inte så mycket.

Men jag kommer nog ta o blogga lite mera i kväll när vi ätigt, hoppas på att det blir thailenskt, men vi får se.

Ha det…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.