Blandat

Slö söndag…

I dag har det inte gått många knop inte. Vi kom inte riktigt i gång förrän klockan var väl ca 16 tror jag o då körde vi till Ch´s föräldrar för att han skulle skulle skriva på något papper.

Självklart hade vi Attila med oss, han e bara så glad för deras hund Chessi opapaya gissa om dom lekte hela tiden vi var där, så himla nice o se faktiskt. Det var inte meningen att vi skulle stanna så länge men nu blev det så för dom e så goa o frågade om vi ville ha mat o det e ju inte alls fel det, o såååå gott det var. Sötpotatis o kyckling med en papaya, jordgubbs, mango o lime salsa till det, kanon gott verkligen. Så mätt blev man verkligen.

Sen vid 18-tiden så körde vi hem igen o skulle titta på den sista filmen, o gissa om den var bra, den kan jag verkligen rekomendera…”Knowing” men Nicolas Cage, verkligen bra en riktigt kanon rulle. O självklart när man har en bra film så måste man ju ha något gottigt till det så det blev 80-tals classikerna ”Coca cola float” det e bara sååååååååååååå gott. O självklart så hade vi ju popcorn till det oxo det e ju bara ett måste när man ser på film ju.CocaCola Float

Så ännu en nice o mysig dag med min älskade, jag e bara såååå glad att jag har träffat denna mannen o att det funkar så bra med honom. Jag e verkligen mig själv o kan vara det o bara må bra, o dessutom så e det ju HAN som får mig o må så bra oxo så det e verkligen något mycket speciellt med Ch, han e verkligen skapt för mig, o bara mig.

 Han gör mig bara såååååååå lycklig….

Nä nu ska jag nog ta o slänga mig i soffan ett tag till o bara mysa o mysa men min älskling…sen ej0434721 det natti natt dax…….

Ha det bättre än bäst…..

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.