L.O.V.E

Saknad….

lonliness

Dessa ensama dagarna har inte alls varit kuliga, o han åkte i tisdags o det e bara lördag idag, det e bara så jobbigt. Vill ha honom här hos mig NU! o bara få vara i hans trygga, starka, undrebara famn, kan inte låta bli o fälla en tår i bland så mycket jag saknar honom….

Sitter här framför datan o faktiskt har ont så mycket jag saknar min älskling. Jag har aldrig kännt så här för någon alls, o då har jag ändå varit gift o så innan, gissa om det var fel då!!! I alla fall så e detta så himla jobbigt att det e knappt sant bara, det gör ont i kroppen men ändå inte, inte fysisk smärta men psykisk,  kan faktiskt inte förklara det riktigt, men det känns i alla fall.

 

Daughtry-LeaveThisTownOfficialAlbumJust nu sitter jag o lyssnar på Daughtry´s nya album o nummer 4 e grym, helt djävla underbar, den passar så bra in på oss ( o nu kan jag inte låte bli att gråta lite, bara för att han inte e  här hos mig, jag känner verkligen en enorm saknad )  Texten e så underbar så det knappt e sant, ja ni får lyssna själva.

” All that I’m after is a life full of laughter
As long as I’m laughing with you
And I think that all that still matter is love ever after
After all we’ve been through
’Cause I know there’s no life after you

O ja jag vet att jag kanske e glöttig ( typ ålder 15 år…hihihi ) men nu e det bara så, så det så. Det e ju faktiskt min blogg o då skriver jag vad jag vill o känner, o passar det inte någon så e det ju bara synd, låt bli o läsa då…..

Visst han åkte i tisdags men det har inte hänt så jätte mycket, jag har ju legat halv sjuk så det har inte kunnat hända så mycket. Sen har jag ju varit utan bil i nästan 2 dagar oxo, men fy vad trisst det e o vara själv. Hur tusan har jag stått ut innan, jag skulle inte ens kunna tänka mig at vara utan min Kent, han e verkligen ljuset i mitt liv, det lät ju positivt ju!

Nja kanske det men det liggen något i det ju, han e det sista jag tänker på när jag lägger mig o det absolut första jag tänker på när jag vaknar, så näst intill så e han mitt allt, faktiskt. Skulle inte kunna tänka mig mitt liv utan honom,CB067820 absolut inte, han e skapad för mig o jag för honom, det vet vi båda om o det VET vi.

Längst in i oss där bara du vet vad som finns, där vet vi bägge att det är vi som ska vara resten av våran tid här på denna jorden, i alla fall i detta livet, sen vet man ju aldrig. För vi har ju varit ett par innan, för länge sedan, många hundra år sen, o det e jag helt klart 200% säker på, annars hade det inte funkat så bra som det gör mellan oss.

 

JAG VILL HA HONOM HÄR NU!!!!!!!!

min kentUpptäckte faktiskt härom dagen att han har namnsdag på min födelsedag, e inte det ett tecken så säg, o sen att vi trivs så bra i hop o funkar på precis ALLA plan. Han e den enda o första pojkvän som jag kan prata med på samma sätt som jag kan med min mor o det e stort, han e bara helt klart gjord för mig. FAN vad jag saknar honom!

Visst e han fin min älskade…..Längtar så tills jag e i hans famn igen…….OM EN VECKA!!!!!! Fy tusna så jobbigt det kommer att bli, det e ju jobbigt bara nu ju!Det jobbiga e ju att när jag känner mig ensam o lite nerfe så har jag lätt för att tröst äta, o det vill jag ju inte, man vill ju inte se ut som Dunderklumpen när min Ch kommer hem, för då ska det mysas!!!!!!!!

Men nu e det snart tid o gå ut med min lilla älskling som jag tacklov fortfarande han hemma, hade inte klarat det annars, det bara vet jag. Men tid o gå ut med busfröt o sen ska jag fylla i mina slingor tror jag o sen i väg o sola lite så man e fin o brun när mitt hjärtas härskare kommer hem. Får nog ta o fixa till kloran oxo tror jag…

Kanske, kanske, kanske blir det ett inlägg till i kväll, men hoppas inte för mycket, e inte riktigt på blogg humör, tror jag i alla fall. Nu ska jag ut i det jätte fina höst vädret o busa litta….

Ha det bäst….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.