Blandat

Tung hund…

atteJag har precis vägt min lilla älskling, o gissa vad han väger…….17 kg. Han har ökat 2 kg på bara en vecka, helt djävla otroligt. En sak e i alla fall säkert o det är att han kommer att bli en STOOOOOR vovve….

Nu har jag oxo varit o solat o fy tusna så skönt det var. Men gud vad jag saknar min stora älskling, han finns i mina tankar KONSTANT!

Han kommer inte få åka iväg mer, inte detta året i alla fall. Jag märker att jag bölar för ingenting o så fort det e sorgligt på tv eller nu när jag lyssnat på Daughtry så kommer det en tår, o det e verkligen varje gång, detta e bara såååååå jobbigt. 

Han betyder mer för mig än vad jag kan sätta ord till, han är luften jag andas, han e den enda för mig o han kommer alltid att vara det, han e mitt allt. E bara lite rädd att jag skrämmer bort honom när jag skriver så här, men i så fall så e det ju synd, för det e just så här som jag känner, jag älskar verkligen denna underbara man. Jag älskar honom mer än jag har älskat någon i hela mitt liv o det säger inte lite det, han e bara så himla underbar. Nä nu får jag ta o sluta skriva sånt hära, låter ju nästan som om jag e kär i killen ju……….hahahahahaha……………CB030086

Nu ska jag slänga mig i soffan o vänta på att han ringerigen, han ringde precis när jag skulle ta på slingorna en andra gång, så han slår nog en signal när som helst.

Ha en trevlig kväll o sköt om er, ha det bättre än bäst om ni kan. Jag ska i alla fall göra mitt bästa, ensam….*snyftis, snyftis*

Poss Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.