Blandat

Måndag = Jobba….

Jaha då var det måndag igen, o sondagen var misann inte alls o leka med, inte ett dugg kul alls. Fy vad jag mådde dåligt heladagen, det var därför jag inte bloggade något alls. Som ni förstår så förlorade jag på ”Snaps Schacket” mot Ch, o det var kul i lördags men inte i söndags när jag vaknade, INTE ALLS KUL! Mådde riktigt djävla dåligt hela dagen faktiskt….hemsk känsla o ingen jag kommer uppleva igen, det vill jag lova!!!!

schak

I dag i alla fall så var det upp kl 06.00 o direkt iväg till Perstorp o börja jobba. Sågade dom sista rundjärnen idag o började o slipa ändarna på dom oxo, riktigt kul faktiskt. Jag har ju inte alls berättat vad det e jag gör eller har gjort. Jag har varit så himla trött när jag har kommit hem så jag har bara fixat maten o sen har jag däckat i soffan, som min älskling gjort precis nu.

Onsdags så började jag att såga rundjärn, dom var 6 m långa o det blev 8 st av varje stång, gissa om dom var tunga o bära, eller släpa in. Sen upp med dom i sågen, måtta in o sen såga. Jag har nu gjort ca 1432 st tror jag, o nu ska dom bara slipas i ändaran…..*pust*…..så jag har o göra, men det e sååååååååå hmla kul o ha något o göra så det e helt sjukt.

Det ska bli så himla kul när det nya företaget jag kommer jobba på kommer att komma i gån, ska bli underbart o ha någonstans o ta vägen varje dag. Känna att man e värd något, att man gör något vettigt o framför allt att man har möjlighet att tjäna sina egna pengar, DET ska bli så himla skönt så. Mycket mer kan jag inte skriva mer om det nu, men det kommer.

12 dagar

Nu på dagarna så e jag Attila med oss på jobb o det e bara såååååå mega mysigt, han e bara så underbar vovve. Han ligger snällt på kontoret, ända stället där e element, o nannar så fint när vi jobbar. O på lunchen så går jag ut med honom en lite längre runda, o gissa om han gillar det.

I dag så släppte jag honom, vilket jag brukar o han blev så busig o vild att jag nästan inte fick in honom igen. Han tycket det var så himla kul o springa runder o hoppa o busa med mig så det var knappt klokt o sen sov han…..när han kom in o hade lugnat ner sig, tack o lov.

Nu så kommer väl Linas Matkasse snart, får jag hoppas o då e det upppackning av den o sen ska jag bara ta det mega lugnt på soffan med min älskade o bara mysa, för det e ju jobb i morgon igen. I dag e det förresten han som mår dåligt, så han nannar på soffan just nu…..*fniss, fniss*…. Ska ta o väcka honom snart så han kan sova i natt oxo, det e ju viktigare.

Ni får ha en bar kväll o så så kommer det ett inlägg i morgon efter valp kursen jag sk på kl 18-19, det ska bli sååååååå himla kuligt.

Ha det bäst…!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • lotta

    Alltid rolig och spännande läsning. Väldigt nyfiken på det där företaget. Och …..visst är det kul att tjäna pengar. Det behövs ALLTID. Kram och lycka till. / lottis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.