Blandat

Orkar inte nu…

CB045283Just nu har jag inte sååå jätte mycket ork o blogga. Det kommer vara lite då o då tills jag kommit in i jobbet mera. Men det e homla skönt o jobba i allfall, det e helt otroligt skönt o ha någonstans o gå på morgonen. Även om det e att man måste gå upp kl 06.00.

min stora älskling e ju uppe i ” var det nu e ” o jobbar så jag e ensam hemma, har ju visserligen Atte tack o lov. Men det kommer vara f*n så tomt i sängen när det e dax o sova, o det kommer inte vara kul alls! Men tack o lov så kommer han i morgon igen.

Nä nu ska jag hoppa tillbaka till soffan o mysa lite med min fina vovve, o sen e det minnsan natti natt för min del, e faktiskt trött som bara den. Hoppas ni får en bättre natt än mig, jaga bara HATAR att sova själv nu mera. Det e så mysigt att känna att man inte e själv i sängen o skönt att kunna ha kropps kontakt, det e bara såååååååå nice.

Nä nu kallar sängen o jag ska upp tidigt attans imorgon så det e verkligen natti natt nu. Ha det bättre än bäst o sköt om er, om det nu finns någon utom min stora älskling som läser.

Natteli natt natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.