Blandat

Blir trött!!!

Jag blir bara såååå trött på människor som har möjligheten o få ALLT serverat o o får allt som dom pekat på. Utbildningar, jobb, saker o allt! O sen e dom inte ett dugg tacksamma, utan dom ska bara ha mer eller så bara skiter dom i att gå till jobbet, eller den utbildning som staten betalar till dom. Fattar inte folk att man kan inte alltid få som man vill, allt man pekar på m.m.

Visst jag var bortskämd när jag var liten, men inte nu. O jag e nöjd med det jag har. Jag vill inte hela tiden ha mer, mer, mer! Fattar inte folk att saker o ting inte kan ersätta hur man mår!!!! E folk verkligen så as dumma att dom inte kan fatta det.

O alla utbildningar som man kan få bidrag till eller som Af betalar så man kan få en bra o grundande utbildning, fattar inte folk vad det innebär???? man får en andra chans helt enkelt! En chans att få ett riktigt o bra jobb, så man slipper gå på meningslösa bidrag o vara samhället en börda!

E folk så dumma att dom inte fattar det????

Jag vet inte riktigt om det e för att jag har börjat jobba som jag känner så här, men jag tycket i alla fall att det e fel att vissa folk e så ”ha galna” o att dom inte kan fatta att saker o ting e inte allt! Visste  det kul med en ny väska eller ett par nya skor då o då, men inte varje vecka. Den som har mest e inte bäst!!!!! Har man råd o köpa dom själv så uppskattar man dom mer, detta vet jag!

Ni får ursäkta men jag blir bara så trött på folk, o så e det bara. Var nöjd med det ni har!!! F-n vad jag låter vuxen då! Men jag gillar inte bortskämda ungar o deras föräldrar som ger dom allt dom pekar på, jag gör det inte bara!

Så nu har jag fått skriva av min litta o snart e det natti natt natt för mig, en annan ska ju jobba imorgon o har inget ”jullov” men sen så har jag ju en ”riktigt” lön oxo, o slipper tigga staten om pengar!!!!! Visst e det bra att det finns, men då ska inte dom pengarna användas för att shoppa varje månad eller annat slarv, som jag vet att ”vissa” gör……..Säger inte mer, det kan bli hets mot folkgrupp då!!!…..*asg*…..

Nä nu ska jag nog ta o lugna ner mig o ta det litta lugnt i soffan innan det e natti för min del. Måste ju nanna själv i natt, min älskade e ju i Älmhult o jobbar, men han kommer på onsdag igen, tack o lov!

Ha det bättre än bäst!

O var glad för dom du har omkring dig o det du har! ”Den som gapar efter mycket……”

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.