Blandat

Irriterad…

Smiley-Angry-256x256Jag vet inte riktigt varför jag e så irriterad som jag är, o det känns as jobbigt. Speciellt när man inte riktigt vet vart det kommer ifrån. Men jag tänkte att det kanske hjälper om man skriver av sig lite, i alla fall så kommer jag försöka o göra det i alla fall.

Har nyligen kommit hem från valpkursen o det var sista gången i dag o jag kunde lika gärna varit hemma, för den gav inte ett himla skit.

Vi gjorde den läxan vi skulle men sen så var det tävlingar som var helt meningslösa. Har ju Atte inte riktigt fått den motion som han ska ha den senaste veckan, jag har ju varit sjuk o sen så när vi jobbar så har man inte riktigt tid o gå någon längre runda med honom.

Men jag får nog ta o ställa mobben så det blir lite rutin i att gå ut med honom på jobbet, för så understimulerad o hoppig som han är nu e bara inte bra alls. O det e jobbigt för han lyder inte då heller o det e bara jobbigt, men kan ju inte riktigt bli arg på honom heller när han inte lyder då, vi gör ju inte det han behöver o varför ska då han göra som vi säger……

Usch o i dag efter kursen så skulle jag ha in honom i bilen o han bara villej0255592 inte, o jag blev så mega , tyvärr lyckades han käcka en nagel ordentligt, så jag har sådana skuld känslor för att jag skällde på honom o blev arg, inget annat hände men ändå, jag har ingen rätt att bli förbannad på honom ju.

O sen så när kursen var nästan slut så ville ledaren att vi skulle fylla i en utvärdering o fika, visst skulle det vara ok om vi inte skulle tvunget ha hundarna med oss vid ett litet skitet bord o då oxo fika , hur f-n vill hon att det ska funka……. Inte speciellt genom tänkt.

O sen så hade vi inte alls valpsläpp, o det behöver dom ju verkligen, men men det e nog den sista kursen jag gå på eller hos den ledaren. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om själva kursen, visst han kan ligg o sitt o stanna kvar. Men det e nog oxo det enda som jag har fått ut av kursen, o förståss hit, men det e oxo allt, men nog om kursen nu, har inte riktigt lust o skriva mer om den.

min kent

Nu vill jag i stället skriva om min älskade underbara man, jag satt här o skrev o lyssnade på Monica o då kom denna låten, o när jag lyssnade på texten, som jag alltid gör. Så slog det mig rätt i ansiktet, denna texten passar så otroligt bra på oss, han är verkligen en ängel som kommit in i mitt liv på rätt tid, o han ger mig ALLT det jag behöver o får mig må så fantastiskt bra.

Han e verkligen min absolut största o underbaraste kärlek. När jag lyssnade på texten så bara började tårarna rinna, för det var så perfekt med texten, det e just så som jag känner. Nu mår jag faktiskt bättre, det hjälper att skriva av sig o få gråta lite. I alla fall så satte jag in videon här så ni oxo kan höra låten o oxo så min älskling kan få se o höra den så han förstår hur jag känner o så, även om han säkert redan vet o känner det.

”Angel Of Mine”

When I first saw you I already knew
There was something inside of you
Something I thought that I would never find
Angel of mine

I look at you, lookin’ at me
Now I know why they say the best things are free
I’m gonna love you boy you are so fine
Angel of Mine

How you changed my world you’ll never know
I’m different now, you helped me grow
You came into my life sent from above
When I lost all hope you showed me love
I’m checkin’ for ya boy you’re right on time
Angel of Mine

Nothing means more to me than what we share
No one in this whole world can ever compare
Last night the way you moved is still on my mind
Angel of Mine

What you mean to me you’ll never know
Deep inside I need to show
You came into my life sent from above (Sent from above)
When I lost all hope, you showed me love (Boy you showed me love)
I’m checkin’ for ya, boy you’re right on time (Right on Time)
Angel of Mine (Angel of mine)

I never knew I could feel each moment
As if it were new,
Every breath that I take, the love that we make
I only share it with you (you, you, you,you)
When I first saw you I already knew
There was something inside of you
Something I thought that I would never find
Angel of Mine

You came into my life sent from above (Came into my life, yeah yeah yeah)
When I lost all hope you showed me love (Boy You showed me love, uh huh)
I’m checkin’ for ya, boy you’re right on time (But boy your right on time)
Angel of Mine (Angel of mine, oh mine)

How you changed my world you’ll never know
I’m different now, you helped me grow

I look at you lookin’ at me
Now I know why they say the best things are free
I’m checkin’ for ya, boy you’re right on time
Angel of Mine

j0436188

Nä nu ska jag nog ta o sluta skriva, det känns bättre så jag känner inte riktigt att jag vill skriva mer. Kanske blir det ett inlägg i morgon, får se om jag hinner, vi har ju tvätt tid o det kommer att ta tid. Jaja vi får helt enkelt se i morgon, ni får ha det bäst för det ska jag. Skulle kunna skriva mer men har inte riktigt ork till det, det kommer i nästa inlägg…

Natti natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.