Blandat

Inte idag…

Det blir inget mera inlägg i dag/kväll mer än detta mega lilla. Jag har helt enkelt inte alls lust o skriva. Har jobbat idag o igår o i kväl har jag oxo fixar till utväxten på mina slingor i luggen, attans skönt det e gjort.

Min älskade har inte kommit hemm ännu o kommer nog inte förrän EFTER helgen verkar det som, för nu e det ju ett nytt snö oväder på g. SÅÅÅÅÅ TYPISKT!

Sen har jag nog äntligen tagit det beslut jag ska, får se vad universum o stjärnorna säger på lördag, när det e fullmåne. Annars så ”försöker vi” från o med torsdag näste vecka, eller var det fredag, få kolla när jag bokade tiden.

I alla fall så ska jag slänga mig i soffan o kolla ”Family Guy” o vänta på att min älskilng ringer från Stockholm. FY vad jag hatar att vara ifrån honom! Nä nu har det börjat, ni får ha det bäst…

Haj haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.