Blandat

MAGSJUK!

Andra dagen jag nu ligger helt orkeslös. I går kl 05 på natten vakande jag av att jag hade så himla ont i magen o mådde illa. Sen var det bara o bokstavligen SPRINGA in på toa o spy. Det e absolut det värsta jag vet. Sen sprang jag fram o tillbaka på dass hela resten av den natten o en bra bit in på gårdagen o spydde o hade diarre o AS ONT I MAGEN!

( Springer på toa! )

Till slut så bädda de jag på glovet utanför dasset så jag slapp springa så långt, + att jag mådde så dåligt att jag orkade inte ta mig längre. Fy vad jag hatar att spy.

I dag så känndes det lite bättre vid kl 11 så jag försökte att käka en macka, men det tog bara 10 min sen var den uppe igen……HATAR DET! O så ont jag har i huvet ska vi ju inte prata om, o några värktabletter vågar jag ju inte heller ta, för dom lär jag ju inte få behålla heller. Så nu har man den hemska ”Vinter kräksjukan” o JAG VILL BARA DÖÖÖÖÖÖÖ!

Himla tur att min älskling intee hemma för då hadde ju han oxo åkt på det o han hatar o spy liga mycket som jag. O sen ska vi inte snacka om hur kass man e i magen o hur djävla ont man har, det bara rinner ur en o jag fattar inte vart allt kommer i från för jag får springa med ca 20 i bland 45 min i mellan. Som tur var så fick jag sova lite i natt, men mer än 4 tim var det ju inte. HATAR VARA MAGSJUK!!!

( Springer på toa! )

Nu vill jag inte mera jag vill vara frisk o kunna jobba o sen oxo vara frisk o kry tills min älskade kommer hem. Fy vad jag mår dåligt nu, usch….

( Springer på toa! )

Detta lilla inlägget har tagit mig nästan 1 timme o skriva för att jag måste springa på dass hela tiden. O äckligt e det oxo. Jag bara MåSTE ta o tvätta av dasset o hela badrummet INNAN Kent kommer hem o tvätta handukar o allt därinne, för det kan hänga kvar upp till en vecka har jag fått höra.

Nä nu ska jag ta o drick lite vätska igen, har blandat sånt man får på lassarette, vätske ersättning. 1 liter vatten, 2 msk socket o 1 tsk salt. Inte ett dugg  gott men jag får behålla det  i alla fall. Nääää ut på dass igen……..*pust*

( Springer på toa! )

Ha det bättre än vad jag har det…….mår såååååå dåligt!

Haj baj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.