Blandat

Måste….

Bara måste ta o byta latouten här nu i dag om jag hinner, det e ju faktiskt inte nyårsafton längre. Men får ju se om jag hinner i dag för nu e det jobb till kl 16 o sen ska vi en runda på Biltema o sen e det hem o tvätta kl 18 o städa. Vi bara måste ta o städa av lägenheten för jag tror nog att den ska på visning i morgon, kanske, för dom som ska flytta in där.

Men vi får väl se om kundvärden hör av sig, det e ju dock Helsingborgshem så man vet ju aldrig. Men om hon inte behagar att höra av sig så kan hon ju  inte heller få tillgång till lägenheten, så det så.

O fy tusan så dåligt jag sov i natt, vände o vred mig hela natten o kom inte riktigt i djupsömn alls, inte alls kul när man vaknade i morse, men nu e man ändå på jobb o tack o lov för det, det e bara sååå underbart o ha ett jobb o få jobba, det e helt otroligt at det känns så skönt.

O det har jag min blivande man o tacka för. det e ju hans företag ju, GUD vad jag älskar denna mannen, han e verkligen mitta allt o lite till. Det finns ingen bättre för mig, o det ska bli så underbart o få flytta till Mörarp med honom, längtar sååååå!

Nä nu e snart badet klart o jag ska snart ta upp grejorna o i med nästa. Ni får ha det så bäst…..För nu ska jag ha en kopp kaffe!

Haj haj…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.