Blandat

Fredag…..Nice…!

Jaha då var det fredag igen, det e inte klokt vad det går fort ju. Men denna veckan har ju gått extra fort eftersom man var ledig i onsdags o hade litta semester. Ja ja men i morgon e det sovmorgon igen, såååå nice.

Det var inte långt i från att jag försov mig i morse, vaknade kl 06,30 o skulle ha gått upp kl 06,00, men vi han ändå, nästan. Var här kl 07,04 så det var lugnt, o jag hade ju jobbat undan i går så det fanns inget o köra direkt på morgonen. Men nu e det varor eller detaljer på g in så jag kommer att ha o göra nästa vecka tack o lov. O då e nu inte min älskade man hemma….*mega snyft*……han åker ju till Stockholm o jobbar i kanske 2 veckor, HOPPAS INTE! Tror inte jag står ut att vara utan honom i mer än högst en vecka, så jag hoppas verkligen inte att det är längre än så.

I dag efter jobb så ska vi ta o köra o kolla på tvättmaskin, för springa upp o ner i den vi har nu, gör vi bara inte. O dessutom så ligger tvättstugan i ett hus för sig så MAN MÅSTE GÅ UT, I DENNA FU**** kylan. Så i går så fick vi nog, idag ska det fixas maskin eller i alla fall kolla på en ny vad det kan kosta, för e man 2 om utgiften så blir det ju inte så dyrt, men vi får väl se vad man eller vad vi kan hitta.

Sen så ska min älskling iväg i kväll en runda o sen imorgon oxo ett tag SEN e det helg för våran del, o då e det smaskigt o mycket mycket mys som gäller o säkert en session eller två i helgen….hiihihihi.

Just nu e jag bara så sugen på choklad så jag skulle kunna bli knäpp, men i morgon så det choklad pudding med vipsgrädde som gäller o det ska bara bli såååå nice.

Nä nu får jag ta o avsluta här o ta det nästa sista badet, sen e det städning här som gäller o sen e det att hålla helg, o gissa om det kommer bli skönt! Får väl se om jag gör flera inlägg här i helgen, har ju typ annat o pyssla med som städning, diska, dammsuga o en hel del sex….*fniss*

Ha det bättre än bäst…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.