Blandat

Nu har det hänt!

Äntligen har vi köpt tvätt maskin o torktumalre o den ena komer att komma in i lägenheten redan i helgen, det ska bara bli såååå nice. Ni ser här bervid hur fina dom e…..hihihi. Det kommer ju bli så kanon bra när vi väl flyttar till huset att kunna ha bägge delar, jag har faktiskt aldrig ägt bägge delar. GUD jag kommer ju kunna tvätta i helgen ju!!!!!!

Ja ja nog om det. I dag har det väl inte hänt så jätte mycket mer än att jag fick reda på att min älskade kommer att komma hem antingen i morgon ( HOPPAS; HOPPAS; HOPPAS ) eller så kommer han på lördag. Men sen så ska han inte upp igen förrän på tisdag eller onsdag!…. tack o lov.

Gillar verkligen INTE att vara ifrån honom……men nu kommer han ju hem o det e så bara så underbart. Jaha vad ska hittar på efter jobb då? Jo ut till djuraffären nummer 1 o hämta en leksaks katt jag beställt till Attila. Det kommer en bild på den här sen….Sen ska jag hem o städa o plocka undan litta o sen e det soffläge för mig som gäller, måste förståss fixa litta mat o måste nog köpa något så jag har o käka på jobb i morgon. Men det blir att köra en runda in om Ciyt gross här på Ättekulla inna jag kör till djuraffären, så det så.

Nä nu ska jag snart ta sista badet o sen bär det av ”nästan” hem. Ja ja ni får ha det så bra, ni, om det nu finns några som läser denna lilla blogg. Ha det bäst för det ska jag ha, så bra det går när man inte har sin älskade hos sig.

Poss Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.