Blandat

Gryning…

Nu mera så jobbar ju jag varje dag o det e bara så underbart. men det som e mest underbart det e att jag verkligen märker att det börjar gå mot ljusare tider. Eftersom man går upp kl 05.45 varje dag…( nästan )…så lägger man mer o mer märke till att det blir ljusare o ljusare.

Idag var faktiskt första dagen jag VERKLIGEN la märke till det. Man såg långt bort i horisonten att solen började gå upp. Det är en så underbar känsla när man verkligen får den upplevelsen att det har verkligen börjat o vända, vi går verkligen mot ljusare tider, o jag glädjer mig ända in i själen när jag tänker på det…*ler brett*. Även om det fortfarande ligger snö på marken o det e minus grader så känns det ändå att det snart verkligen e vår. Snart e marken vit åter igen men då av vitsippor i massor. Man riktigt känner det i hela kroppen att det går åt rätt håll. I alla fall så gör jag det o det känns helt underbart.

Sen så ska vi ju snart flytta o det e bara oxo såååå underbart jag verkligen längtar tills vi väl får nycklarna. Visst det e mycket jobb med flyttningen men när vi väl kommer igång ordentligt så kommer allt bara kännas bra, det vet jag. Min älskade Kent e ju inte speciellt road av att flytta, han hatar det verkligen. men inte att vi ska flytta till något som e vårat utan snarare allt packande o slitande, o jag förstår honom absolut. Det e inte alls kul men det e bara ett måste ju o dessuton e det en jätte bra chans att kunna rensa ut det gamla, i alla fall för min egen del o det ska bli sååååå skönt.

Om jag bara hade haft lite mera ork när jag väl kom från jobbet så had det varit kanon, men just nu så e jag bara såååå trött o sleten o mår inte speciellt bra faktiskt. Mår illa lite då o då men det har nog med förra ceckans aktiviteter o göra tror jag, det tar ju ett tag för kroppen o återställa sig. Men i dag ska vi ta o fixa till i alla fall 2 st lådor, som jag gjorde själv igår.

Vi bara MÅSTE ta tag i just packandet o i nästa vecka e jag själv igen! Han åker ju till Stockholm på måndag o kommer på fredagen igen, men det e ändå jag som måste ta o packa, ingen annan gör det ju……*grrr*…. Men vi ska ut på Bauhaus o köpa flytt lådor i helgen så jag har o packa ner i för nu e det faktiskt bara 17 dagar tills vi får nycklarna, helt otroligt. Det e ju nästan så jag oxo blir lite stressad……..*pust*…….men men det hjälper ju inte ju. Bättre o bara ta tag i det o bita ihop.

Nu ska jag snart ta upp badet o jobba lite, har en del o göra men det e inte kul, inte just nu i alla fall. Vi har fått in STORA grejor o det e bara sååååå omständigt o andvända treversen o lyfta med o greja o dona, det e inte alls kul. Men men det e bara att jobba på ju. Ni får ha en bra dag o sköt om er, mina kära läsare, för det ska jag ha….

Poss haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.